Elrajtolt a Humble 2K Bundle, 15 dollár a Battleborn

A Battleborn az év egyik, ha nem a legnagyobb buktája, erről árulkodik az is, hogy új Humble Bundle-t lényegében a Gearbox MOBA-lövöldéje köré húzták fel. Most 15 dollárért juthattok hozzá a PC-s változathoz.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#24
Nagyon egyszerű okok miatt bukott el a Battleborn. A MOBA mint műfaj kezd nagyon unalmas lenni és döglődik elég erősen és huzamosan.

OW gyönyöre pedig ugyanaz, mint amit az Blizz összes játékban megtalálhatunk:

Egyszerű, könnyen elérhető és átlátható, könnyű elkezdeni és ami a legfontosabb: működik. Persze vannak itt-ott hibák, de szinte tökéletesre van csiszolva a játék.

Ez ugyanúgy igaz a WoW-ra, a HOTS-ra és a HS is. Ennek legnagyobb hátránya, s mint megfigyelhető tendencia Blizz részéről, hogy eme említett játékokat egyre inkább butítja le, hogy még egyszerűbb és még jobban átlátható legyen...ami viszont egyértelműen már a játék kárára megy.
#23
Törölt felhasználó
#22: Szvsz úgyis az lesz belőle :D Ideig-óráig még próbálnak vele pénzt keresni, aztán majd egy is f2p lesz. Steamcharts-ot néztem az imént, májusi indulásnál 12 ezer játékos, júniusban elvesztették ennek a 76%-át, a hónapban meg már 624-en maradtak. Természetesen ez a Humble Bundle dobott rajta ~1000 új játékost, kérdés meddig maradnak.
#22
#21: Ebben igazad van. Szerintem F2p - be kaszált volna a BB.
#21
Törölt felhasználó
#19: A nézet mindkettőben közös, de ennyi. Ha engem a mobák érdekelnek, rá se nézek az OW-ra.
#20
#13: A blizzard érdekes mindig olyan játékot csinál ami mit szépítsük kurvajó!
#19
Overwatch mellé öngyilok volt. Kicsit sajnálom , de nem vettem meg, viszont az Overwatch-ot igen és nagyon jól jártam mert eszméletlen jó játék. Tegyük hozzá hogy ha a steam anno nem csinálja meg a TF2 -őt sosem találtak volna ki ilyen ötleteket mint junkra vagy tjölborn. Iszonyat sokan játszanak vele tényleg 10 sec egy játék jó néha 30 , de van hogy 1 másodperc alatt bedob meccsre. Egy hátránya van amit nem lehet kiküszöbölni a noobfactor....
#18
#3: Köszönöm a játékot.
#17
Törölt felhasználó
#12: A másodiknál az a dlc áradat szerintem nagyon undorító már. Megvettem a GoTY-t, erre még jött utána plusz skin vagy mi...
#16
#13: Persze, lényegében más, de mégis mindkettő egy csapat alapú multi játék, és ha még különbözik is, az ember nem kezd bele két ilyen játékba egy időben, mert nem tud kellő figyelmet szentelni mindkettőnek. És mivel az Overwatch egy átláthatóbb, könnyebben befogadható produktum volt, így logikus, hogy mindenki azt választotta. Ezen felül szerintem mint mondtam, a játékkal alapvető gondok voltak (sok hős kiismerése időigényes, a dizájn egy katyvasz, a "kampány" maga az unalom), a belefektetett idő meg kérdéses, hogy mennyiben hálálja meg önmagát. Ettől függetlenül én elhiszem, hogy valakinek bejön, mert vannak jó részei, de önmagában én még annyi időt sem jósolok neki, mint a Evolvnak, ez is f2p lesz, csak minden platformon, mert már most pang az ürességtől.
#15
#13: Az a gond, hogy nem csak a trailer volt kamu, de maga a kiadott demó is.
#14
Ha nem vettem meg volna tegnap a GTA trilogy-t akkor, a közepesre beneveztem volna..
#13
Törölt felhasználó
#10: Hát azért a játékosokkal is van baj, oké hogy kamu-trailert vágtak össze amire nincs mentség, de ha képes vagy nem a hangadókra figyelni és játszani vele akkor azért nem volt akkora fos, hatalmas Alien-fan gyűjtő nemnormálisként például nekem nagyon tetszett, többször előveszem mostanában is. De mindig van egy hangadó réteg akik olyan szinten tudják leugatni a dolgokat, hogy mást se látsz csak a Blikk szalagcímeket hogy OLTÁRI BUKÁS, KURVA SZAR JÁTÉK, stb...ez a színvonal. Ugyanígy a fordítottja, hogy még meg se jelent az Overwatch de már mivel Blizzard mindenki minden nap kétszer verte ki rá...és így rögtön jöttek az összehasonlítások, pedig ha kipróbálnád a Battleborne-t meg az Overwatchot rájönnel hogy azon kívül hogy vannak benne hősök, semmi közük egymáshoz...oké, vannak gondok vele de már nem most került olcsó kategóriába a cucc, PS4-en is már két hét után olcsóbb volt, azóta meg tartósan 10 ruppó újonnan, akárcsak a Battlefront. Szóval lehet anyázni engem is, de én azért megvédem őket, bár voltak ballépéseik, azért nem ekkora fosok ezek a játékok, csak meg kell hogy találják a közönségüket. Ennyi.
#12
#11: Érdekes milyen kettősséget mutat ez a csapat, mivel a Borderlands-ek nagyon jók, de a többi munkájuk kicsit sem üti meg azt a minőséget.
#11
Törölt felhasználó
#10: Bizony, a DNF-ről nem is beszélve.
#10
A Colonial Marines-val kapcsolatos hazudozasok es atveresek miatt en remelem a Gearbox minden jateka igy be fog bukni es vegul felbomlik es Randy Pitchford egy konyhan fog mosogatni maradekert.

Tudom, h regi story mar az ACM, de nekem nem kepes begyogyulni az a seb, h ekkora moslekot dobtak ki 10 ev varakozas utan, holott a vilag leg badassebb jateka is lehetett volna.
#9
#7: Szerintem a játékkal olyan alapvető gondok vannak, mellyek révén lényegtelen, mikor jelenik meg. Ez a második multi játék, mellyel a 2K bebukik. Pihentetni kéne ezt az egészet.
#8
Törölt felhasználó
#7: Szerintem ez nagyon hasonlít az Evolve menetelésére. Alapból f2p modellel kellett volna kidobni.
#7
#4: És ha az Overwatch és társai után/előtt jelenik meg félévvel, vajon akkor is meghalt volna idővel? :)
#6
Törölt felhasználó
Nagyon jó csomag, a 15 dolcsisra megéri benevezni.
#5
#3: Küldtem üzit mafia 2 érdekelne.