Megérkezett az offline mód a Battlefronthoz

Link másolása
Sokak álmát teljesítette most a DICE: mától végre elérhető a Star Wars: Battlefront offline módja, melyben két játékmódban is kipróbálhatjuk magunkat a botok ellen. Emellett rengeteg javítást is eszközöltek a játékon.

Ma élesedett a Star Wars: Battlefront júliusi frissítése, mellyel végre megérkezett a Skirmish mód. Ebben a játékmódban offline is játszhatunk Walker Assault és Fighter Squadron meccseket a botok ellen, ráadásul mindezt kooperatívban is tolhatjuk. Konzolokon lehetőség van osztott képernyőn is játszani a játékot, megidézve kicsit a PS2-es korszakot.

Az újdonság mellett sok-sok javítást is eszközöltek a játékon: pontosítottak például a partnerre való spawnoláson, de a pontozáson is finomítottak. A teljes listát a javításokról erre találjátok meg.

A Battlefronthoz hamarosan egy új DLC is érkezik, melyben a Halálcsillagon és körülötte harcolhatunk. Már az utolsó kiegészítőről is vannak hírek: ez a december 15-én mozikba kerülő Rogue One-t fogja feldolgozni.

19.
19.
Cipo3
#13: Tehát számításaid szerint átlag egyszerre játszik 30e ember. Én max egy órát tolom aztán far cry-t vagy akármit kezdek, mert mindenből egy kicsit naponta. 24X30e = 720e játékos naponta. Ez miért bukta?

De tök mindegy mennyien tolják, az a lényeg mennyien vették meg. Májusba az EA felfedte, hogy 14 millió kelt el, azóta valszeg még magasabb. Ez hol bukta? User101, te inkább ilyen károgós vagy akinek semmi nem elég. Mindenképpen csak az jó aki megközelíti a 56 milliós GTA-t.
18.
18.
Cipo3
#5: Jaa, akkor bonyolultabb a válasz, hogy miért is botok.
Split screen ugye a lényeg cimbivel úgy tolod. Online igazi játékosok ellen nagy hátrány, hogy fele képernyőt látod. Fent a dombon áll valaki te nem látod, ő lát téged, nagyobb a látótere jelentős hátrányból indulsz. Tehát nem vehetsz rész online, mert rontod a csapatátlagot.
17.
17.
adamsfamily
#2: De volt.Az elsőre már nem emlékszem,de a második részben Rise of the Empire volt a mód neve.
16.
16.
PaprikaJancsi
#13: Csak Xbox One-on, majd ha bekerül EA Accessbe, akkor ez a szám meg fog sokszorozódni.
15.
15.
#13: 1000 nem kevés, legalább nincs annyi hülye :)
14.
14.
Thor Vath
Hát én nem tudom, mennyien tolják világszinten, de ha be akarok menni egy menetre, akkor fél percen belül mindig talál egy majdnem teli szervert, ahova pont beférek. Lehet, hogy csak ez a másik 39 ember játszik mindig, de ez végülis tökmindegy :)
13.
13.
user101
Ha megy szerverek nélkül, na meg persze haverok nélkül és az valakinek elég, akkor szép lassan kezdi megérni a játék. Ha multizni akarsz és nem ps4-ed van akkor felejtsd el! Napi CSÚCS pc- alig 5000, x1-en 15000 és ps4-en 25000 . ;( Ez csúcs érték, amcsi játékidőben, amikor mi magyarok fenn vagyunk, most amikor írom 1000, 6000 és 12000. Szóval 13 milliós eladások ide vagy oda, iszonyatos bukás a játék. Még az Evolve-nál is nagyobb ... :(
12.
12.
Gykrizsi
#8: Jelenleg minden fegyver nyitva van, perkek meg pályánként változó csomagokban vannak. Hasonlóan a survival módhoz. Persze ez most friss, még bőven változhat. Játékmód is egy van, így a dlc-ket ki sem lehet használni.
11.
11.
pjoco
Most akarom megvenni majd. 15 dolcsiért már meglehet venni ha ügyesen keresgéltek.
9.
9.
bema695
#1: Leginkább annyi, hogy a botok nem 13 éves gyerekek, akik egy Miley szám dallamára éneklik el szétautotuneolva, hogy mit csináltak az éjjel anyáddal, ha ellövöd az "ő killjük"...
8.
8.
tyber16
Lehet, hogy hülye kérdés, ha az akkor bocsánat érte, de ha én mondjuk csak offline játszok botok ellen akkor ugyanúgy lehet fejlődni, szintet lépni és cuccokat kioldani ?
6.
6.
dante92
#5: Tegyük fel, ha egyszer leállnak a szerverek, de te éppen azzal játszanál, akkor tudsz botok ellen. Én sokat CoD-oztam botokkal, veterán nehézségen, hogy "mintha emberek ellen játszanék". Ez ugye akkor is jó volt, mikor nem volt Goldom. A botok ráadásul nem kempelnek és más baromság, amit egy ember tesz.

Egyébként kezd szimpatikus lenni az EA (értsd kevésbé g.ci). Hallgatnak a rajongókra és ez jó (mint pl a Battlefield 1. Mindenki 1. vh-t akart és lám).
5.
5.
elgeri
#3: Nem a coop-ot nem értem, csak azt hogy bot-ok vs. élő multiplayer.
De értem a véleményeket, és köszönöm!
4.
4.
Csoki80
#1: Nem mindenki szeret online játszani, botok ellen nekem hangulatosabb...
Nem is tudtam, hogy nem lehetett eddig szörnyű egy cég ez :-P
3.
3.
Cipo3
#1: Két gyerekem fej fej mellett tolja botok mellett. Nem értem a kérdést mi az hogy mi értelme?
2.
2.
Yetikee
#1: Egyik Battlefrontban sem volt kapmány, (a bolygófoglalós hentelést ne hozd fel kérlek).Itt szerintem a co-opon van a hangsúly.Anno bőven nem hiányzott nekem a multi,inkább csak a haverommal szerettem volna osztott képernyőn játszani.Viszont,ha még mindig mozgatja a fantáziád sokkal olcsóbban be lehet szerezni és nagyon sokat javult a játék December óta.
1.
1.
elgeri
Valaki legyen szíves magyarázza el nekem, hogy ez mire jó, azon kívül, hogy most már lehet játszani LIVE Gold vagy PSN előfizetés nélkül is?
(Komolyan kérdem; más kárából akarok tanulni, és eddig ellenálltam ennek a játéknak, de azért mindig piszkálja a fantáziámat.)

Sajnos nem helyettesíti a kampányt :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...