Készül a Gears of War-film?

Tegnap elrajtolt az idei Comic-Con, ahol többek között az új Gears of Wart készítő The Coalition is tartott egy külön panelt. Szerencsére Rod Fergusson, a csapat vezetője is jelen volt, és ha már ott járt, megosztott pár érdekességet.

Tegnap kezdetét vette San Diegóban az idei Comic-Con, ahol ahogy az elmúlt évek alapján megszokhattuk, már nemcsak a sorozatok és filmek képviselői, hanem a játékvilág jeles alakjai is jelen vannak. Így nincs abban semmi meglepő, hogy a Gears of War 4-en dolgozó The Coalition vezére, Rod Fergusson és kollégája panelbeszélgetést tartott az eseményen.

Az ilyen jellegű események meglehetősen kötetlenek, úgyhogy csak úgy záporoztak a kérdések, amelyek közül kétségkívül az volt a legérdekesebb, amikor egy lehetséges Gears of War-filmről faggatták Fergussont. A The Coalition irányítója pedig ha konkrétumokat nem is árult el, elég utalást tett arra, hogy bizakodóak legyünk.

A Gears of War 4 rendezője ugyanis a kérdésre válaszolva elmondta, akad pár folyamatban lévő dolog, így jelenleg nem árulhat el konkrétumokat a franchise jövőjét illetően, de már nagyon izgatott, hogy megoszthassa ezeket a rajongókkal. A válasz látszólag előrevetíti annak lehetőségét, hogy a Microsoft és a The Coalition megpróbálja kiterjeszteni a Gears of War-franchiset, így új médiumokban is utat törnének a sorozatnak.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a Gears of War-film lehetősége felmerül. Kilenc évvel ezelőtt, 2007-ben a New Line Cinema már megszerezte a jogokat, a projekt írót és producereket is kapott, viszont időközben több probléma is akadt a munkálatokkal, így azóta se tudni, mi lett a sorsa. Legutóbb 2012-ben lehetett arról hallani, hogy a stúdió megpróbálta feltámasztani a filmet, de azóta is nagy a csend.

A sorozat negyedik epizódja egyébként október 11-én mutatkozik be, Windows 10 mellett Xbox One-on is. A játék hétperces gameplay videóját láttátok már?

16 komment - szólj hozzá!