Készül a Gears of War-film?

Tegnap elrajtolt az idei Comic-Con, ahol többek között az új Gears of Wart készítő The Coalition is tartott egy külön panelt. Szerencsére Rod Fergusson, a csapat vezetője is jelen volt, és ha már ott járt, megosztott pár érdekességet.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#16
Szívesen megnézném, valszeg agyatlan akció lesz, de ki tudja, kisülhet jó is.
#15
#8: Sok mindent belehet még mutatni a GOW-ból...
pl.:
-Pendulum háború (a felbukkanás előtti háború bár ez esetben több részes film kellene... hogy sáskát láthassunk a moziban...)
-A félbúkanástól Marcus kiszabadulásáig bármelyik időszak (14 évnyi sztori nem volt a gameban)
-Esetleg Marcus és Anya szerelmi története a 3 résztől a gears 4 kezdetéig bár még nem tudjuk hogy fog kezdödni a 4. rész :D
-talán még a más szemszögből a háború de szerintem ez a rajongóknak nem nagyon tetszene...

De majd kiderül ha jön az első trailer... ;)
#14
#2: Ez most hogy jött ide?
#13
Valószínűleg egy agyatlan látvány film lesz.
Ne legyen igazam.
#12
#10: Aki pedig ismeri a lore-t, azt zavarhatja a sok változtatás, így sajna mindkét csoportot csalódás érte.
#11
Jó lenne ebből egy film. Várnám.
#10
#8: Hát ja, a Warcraft is így került zsákutcába, nem tudta mit akar, és akik nem ismerik annyira a szériát, azoknak sok lehetet az érthetetlen rész.
#9
#2: "még a borsó leves is mindjá kijön belőlem"

Egyél valamit ami jobban ízlik.
#8
#5: Az a gond, hogy egy filmnél muszáj "új" történetet kitalállni, nem lehet valamelyik részt megfilmesíteni. És itt jön a gond, amikor meg kéne felelni a rajongóknak , és a "külsősöknek" is. Ha populáris lesz, a rajongók fanyalognak, ha fan service van, akkor meg sokan "nem értik". Nem könnyű.
#7
#2: Az viszont nevetséges, hogy a Gears of War filmtől eljut valaki oda, hogy mekkora szar az új SW.
#6
Törölt felhasználó
Jöjjön csak, nagyon bírom ezt a sorozatot! Sajnos csak az első részhez volt szerencsém (azt viszont rengetegszer végigzúztam), a könyveket is pótolnom kell, de a képregényt elég sokszor forgattam, sokat ki lehet belőle hozni. Hajrá!
#5
#4: Azért mert valami akciófilm, azért nem feltétlenül rossz film. Egyébként a második résztől egész komoly kis története is lesz, drámától sem mentes. Persze nem világmegváltó, de több, mint sokan hiszik.
#3
#1: Szerintem sokan szavaznak bizalmat. Az a gond, hogy eddig még nem nagyon volt, ami jól sikerült volna, más oka nemigen volt a bukásoknak. A Warcrafttól mindenki remélte, hogy majd megváltó lesz, hát kurvára nem lett az, pedig tényleg nagy remények fűződtek hozzá. A GoW sokkal könnyebb helyzetben van, mivel itt nincs egy igazán bonyolult háttértörténet, amit át kell adni az események megértéséhez. Egyszerűen elég egy tökös akció-scifit készíteni a sikerhez. És abból a szempontból is előnyt élvez a GoW, hogy van egy arca a szériának. A Warcraft világában annyi jelentősebb karakter volt, hogy lehetetlenség lett volna találni egy karaktert, akire fel lehet húzni a sztorit. És ha olyan még lett is volna, akivel a rajongók kiegyeznek, olyan már nem volt, akit felraksz egy plakátra, és mindenki vágja, hogy ki az. Ellenben a GoW-nak ott van Marcus. Azért Marcus Fenixet még az is felismeri, aki soha egyetlen percet sem játszott egyetlen GoW-ral sem. Szinte már látom is Dwayne Johnsont fekete fejkendőben :D
#2
Jöjjenek csak! Jó storykat lehet kihozni belőle! Inkjább iylen jöjjön mint az elbaszott női főszereplős disney SW.....huh még a borsó leves is mindjá kijön belőlem hacsak aaz sw7re gondolok! jesszus! War-os voltam----Trekkes lettem! Nem gondoltam volna!
#1
Ha lesz, azt csak is nagy költségvetéssel szabad elkészíteni, viszont kérdéses, ki szavaz bizalmat egy videojáték filmnek. Persze utóbbi időben egyre több esélyt kapnak. Én igazából, még ha a gears közelebb is áll hozzám, egy rendes, egészestés Halo filmet néznék meg nagyon.