Launch traileren a Layers of Fear DLC-je

Link másolása
Kevesebb mint egy hét múlva érkezik a Bloober Team horrorjátékának, a Layers of Fearnek a DLC-je. Az Inheritance című kiegészítőben az alapjáték főszereplőjének a lányát fogjuk alakítani.

Jövő hét kedden, azaz augusztus 2-án jelenik meg a Layers of Fear DLC-je, a Inheritance. A kiegészítőben egy új szemszögből ismerhetjük meg az alapjáték történetét, ugyanis az eddigi főszereplő lányát fogjuk alakítani. A helyszín a régi, azonban az ígéretek szerint teljesen más élményt nyújt az új sztoriszál, mely egyben kiegészíti majd az alaptörténetet is.

A fejlesztők egyébként az E3-on jelentették be új játékukat, mely szintén egy horrorjáték lesz. Az Observerben egy különleges rendőri egység tagját alakítjuk, aki képes az emberi elméket meghackelni. Sötét nyomornegyedben nyomozunk majd az anyagban, mindenféle glitchek és hologramok közt - részletek erre.

9.
9.
crytek
Ezt írta legutóbb:

-Layers of Fear + Inheritance DLC - alapjáték fordítása kész, DLC-é folyamatban, augusztusban várható a megjelenésük.

Ezekszerint egyszerre kerül majd bele..
8.
8.
crytek
#5: A fejlesztők nyomoruktak azért. Van ,hogy megigérik azt rendesen könyörögni kell,hogy végre legyen már valami.Szinte a nullától követem őt és nem fenékig tejfel ez a magyarítás vs eredeti game.Van hogy sok sok levél után se reagálnak semmit se ... Sg.hun a magyarítások topikba érdemes rákérdezni nála
7.
7.
respectpele10
#6: Nézz utána fórumokon, hányan írják azt, amit én.
6.
6.
Caleon
PS4-en jól játszható. Gyanítom, más platformon is.
5.
5.
caleb007
#1: Olvastam Lostprophet oldalán, hogy az alapjáték magyarítása kész, a fejlesztőkre vár, hogy belerakják. Azóta volt már patch a játékhoz, de azóta sem került a játékba a magyar nyelv. Pedig ezt már hónapokkal ezelőtt olvastam. Lehet tudni valamit, hogy miért nem került bele? Semmi információt nem találtam azóta ezzel kapcsolatban.
4.
4.
respectpele10
#3: Fps drroppok miatt volt játszhatatlan sz@r (xbox one)
3.
3.
#2: Most akkor vannak benne FPS dropok, vagy játszhatatlan szar?
2.
2.
respectpele10
Ne legyen olyan játszhatatlan sz@r, mint az alapjáték és megveszem. Fps droppra gondolok.
1.
1.
crytek
Lostprophetnak hála ez is magyar lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...