Készül a Metal Gear Solid V: Definitive Edition

Nagyon úgy néz ki, hogy idén ősszel a Metal Gear Solid V is kap egy definitív kiadást, ami ez esetben annyit jelent, hogy a játék, illetve az eddigi összes kiegészítője és tartalma egybe lesz csomagolva.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#51
#49: Engem azért nagyon érdekelnének azok a plothole-ok, amit az "igazi" MGS rajongók figyelmen kívül hagynak... Vagy ezt csak úgy a seggedből húztad ki? (Már bocsánat a kifejezésért.) Lehet én játszottam csukott szemmel, de ha egy valamit a játék jól csinált, az az eddigi plothole-ok bevarrása.
Szóval légyszives, ha tudnál néhány példát is mondani, azt megköszönném!
#50
Inkább a MGS kollekció jöjjön pc-re. És adják ki a 4-et is. Az sokkal jobb mint ez.
#45
YanezModerátor
#42: Ezt most direkt csinalod? Amit te kiragadtal, aszerint en azt mondtam, hogy az MGS PP a legjobb tps jatek. Pedig valojaban azt mondtam, hogy a jatekmechanikaja a legjobb. Maga az egesz jatek sok mindenben alulmarad, s emiatt egyaltalan nem jo az osszkep. Ezert is nem egy mondatban mondtam el a velemenyem, s ezert szamit olcso trukknek, amit csinalsz. Teljesen mas ertelmet adsz a mondandomnak. Ezert josz nekem egy sorrel!
#41
YanezModerátor
#38: Persze mint mindig, nem a teljes mondatot ragadod ki, csakhogy teljesen mas legyen az ertelme. Ezen mar nem is csodalkozom.
#37
YanezModerátor
#35: Még így is a legjobb színvonalat hozza a taktikus tps-ek világában, ami a játékmechanikát illeti. Az pedig, hogy a Splinter Cell-t jobbnak mondod, azt mutatja, hogy nem a te világod ez a zsáner. Lehet összességében jobb a SC, mint a MGS PP, de játékmechanikában alulmarad. Attól persze még a SC játékmechanikája is nagyon jó, csak az MGS PP innovációt hozott ezen a téren. A többit sajnos elbaltázták.
#34
MGS.PP mint játék símán van 10 pont.A gameplay tökéletes,és messze minden idők legjobb lopakodós játéka.
Viszont mint MGS kb 3 pont.
Megértem a sok csalódott embert,mert nekem is az egyik nagy kedvencem volt a MGS,de azért azt hogy szar azt túlzásnak tartom.