Keresztapa és SSX Nintendo Wii-re

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts hat sorozatot jelentett be, melyeknek folytatásai a jövőben biztosan "erősítik" majd a Nintendo next-gen konzoljának játéklistáját.
Az Electronic Arts hat sorozatot jelentett be, melyeknek folytatásai a jövőben biztosan "erősítik" majd a Nintendo next-gen konzoljának játéklistáját.



Érkezik a gépre többek között a hamarosan X360-ra és PSP-re is megjelenő The Godfather. Hogy a srácok a jelenlegi játékot felturbózva kívánják-e kiadni? Nem tudjuk. Mindenesetre a bejelentett második rész biztosan megjelenik majd e konzolra is, sőt! Talán a mozgást érzékelő kontrollerrel élvezetesebb lesz a játék irányítása.


Folytatjuk a sort a teljesen multiplatform címekkel: Harry Potter, az SSX és a Tiger Woods PGA Tour is hódít majd a Wii-n. Potter minden bizonnyal az ötödik könyvet feldolgozó film adaptációjában, Tiger Woods pediglen a soron következő, "idei" játékában tér vissza. Az SSX-cím viszont érdekes, mivel az új snowboard-őrület szimplán tervként létezett eddig.


Két sorozat Wii-verziója eddig sem volt kétséges. A legújabb Need for Speed- és Madden NFL-részek már a Nintendo konzoljára is hivatalosak voltak, lévén a Need for Speed: Carbon és Madden NFL 07 bejelentéséből megtudtuk, hogy a határozottan érdekesnek tűnő gépre is készül egy-egy átirat. Természetesen a folytatásokat is szeretettel várjuk.
1.
1.
Mast3rmind
képzeljétek el WII kontrollerrel a keresztapát :P Süti... A folytogatásos részt tolni benne meg a verekedést... atyám :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...