Nem a Mirror's Edge-en múlt az EA negyedéve

Az Electronic Arts is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, ez alapján a cég elmúlt negyedéve közel úgy alakult, mint a tavalyi év hasonló időszaka. Érdekes viszont, hogy a Mirror's Edge: Catalystet még csak meg sem említik.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
#16: Oké, köszi.
#16
#13: Ea accesbe mar relativ ingyenes. De egyebkent szeribtem franko jatek lett igy ingyen :D legalabbis a rivalsnal jobb.
#15
#9: Talán úgy, hogy beleragadt 12 dollárom, mert nem refundolták a játékot, ugyanis kicsúsztam a feltételekből azzal, hogy vagy elindult vagy nem, aztán befagyott, újra kellett kezdenem és mire működött ( és rájöttem, hogy nem tetszik ) már nem kaptam vissza a pénzem. Talán így lehet bennem egy kis frusztráltság nem ?! De ! :D

Másfelől, a parkour nélkül lehetett volna izgalmas története ( de nem volt ), lehetett volna jó az akció ( nem volt ), nyílt világ ( nem ), lövöldözés ( nem ), verekedés ( nem ) és a sógorom kölyke aki nem mellesleg "villám-villám-köröket-ver-rám" típusú srác, de 7.5 óra alatt tolta ki akkor ez kb. 4-5 óra valós játékidő. Olyan "masszív" multi nélkül, mint ami a BF / COD egyéb játékokban van, ennyiért adni viszont pofátlanság, szóval nem, nem jött be... :( Nem kell fanboykodni, egyiket sem szeretem és egyikkel sem játszom, főleg RPG mániás vagyok ( és néha akció )...

Harmadrészt a véleménynek nem pont az a lényege, hogy valami tetszik vagy sem ? Ha én fizettem érte, játszottam vele és rossznak tartom, az is egy vélemény, még akkor is ha Neked speciel nem tetszik. Erről szól az egész történet. De miért is vagy sértődött azért mert valakinek nem tetszik az ami neked igen ? Én se szimpatizálok a melegekkel például, de nem járok "pridera-buzil-dobálni", ezt hívják toleranciának...
#13
Sziasztok! Az új NFS-ről miért nem hallani eladásokban? Ennyire rosszul teljesített? Valakinek esetleg van infója kb. mennyi eladott példány lett? Köszi.
#12
YanezModerátor
#11: Hálát adok az égnek, hogy mind különbözünk! És fôleg, hogy vannak olyan emberkék, akiknek más emberkék is számítanak! A magam részérôl soha nem döntenék ki legyen piacon és ki nem, ha meglenne hozzá a hatalmam. Elvégre nem csak belôlem áll a világ. :)
#10
Varom az Ea accesba sok szeretettel a mirrors edget :)
#9
#7: Mondjuk az első rész örök darab, de ha alapból nem jön be ez a világ, hogy mondhatsz egyáltalán véleményt? Az ilyen emberekből van már elég köszi!
#8
#4: Na, én is ugyanezt gondolom. BF4 + Battlefront HUD
#7
Én már az első Mirror's Edge-et sem szerettem, nem vagyok egy parkour mániás de bármely más kategóriában viszont értékelhetetlen a játék annyira semmilyen ( tessék, lehet utálni :). A másodikat nem próbáltam, annak ellenére, hogy fűt-fát ígértek ( és bár lehet, elhamarkodottan ítéltem a béta alapján - amit azért nem hiszek ), azt kell mondjam, nem csodálkozom... A visszajelzések csak ritkán szoktak ennyire csalni...
#6
#5: Ja sztem is olyan semmilyen lett az egesz. Nem lennek meglepve ha egyszercsak Bundle toltelek lenne max 5 dodoert. Na kb annyit is er.
#5
Szerintem azért maradt ki a Mirror's Edge: Catalyst, mert ahogy én is, úgy ők is elfelejtették, hogy egyáltalán megjelent..
#4
Törölt felhasználó
Egy Titanfall 2 PS4-re rendel! BF1 hidegen hagy, hiába mondja bárki, BF4 átskinezve...
#3
Sajnos a Catalyst hatalmas csalódás, de a BF1 mindent vinni fog!
#2
Bettli1 meg a Fifa jöhet.
#1
a battlefield 1-et biztos megveszem en is, a titanfall az nem az en mufajom.