Hackertámadás érte a Blizzard játékait

Ha tegnap nem tudtál játszani a World of Warcrafttal, az Overwatch-csal vagy a Blizzard többi játékával, az nem véletlen. DDoS-támadás érte a Battle.netet, ami miatt több órán át akadozott a multi.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#7
#6: Akkor a csaló vállalkozókat hagyni kell?
#6
Ha valakinek van annyi esze is IQ-ja hogy hackerkedni tud az miért nem fogja fel hogy nem a nagy cégeknek tesznek keresztbe, hanem a (volt) játékostársaikkal. Ugyan ez a helyzet a magyar cégeknél, hiába akar valaki bosszút állni a be nem jelentésért, és megannyi más sérelemért, hiába jelenti be a cégeket a munkatársak szívnak. Hmm.
#5
Pont tegnap vettem meg és tetttem a Diablo 3 + Reaper of Souls-t, aztán összevissza gliccselt, meg folyton kidobott. Akkor ezek szerint ezért, mert azóta nincs gond.

Egyébként tényleg, ennek mi értelme van? Akiket megszívattak, azok a játékosok, akik már kiperkálták a lóvéjukat. A Blizzard meg úgyse fogja eltitkolni, hogy nem az ő hibájuk.
#4
Az origin se ment tegnap...

Hacker csapat nem csinál ddos-t ( maximum gyártanak software-t ami csinál zombie hálózatot, amit aztán eladnak jó pénzért ). Akik ddos-al szórakoznak, a legutolsó, legalja, szánalom kategória, még Adam Sandler is lenézi őket ! :D Másfelől nem értem az egész ddos-os szórakozást, szánalmas, hogy az egyetlen dolog amit elér, hogy sok-sok embernek tönkreteszi a hobbiját és a szórakozását. Ez szerintem szánalom kategória. Az valaki aki feltör egy komoly tech cég valamilyen eszközét, megoldását, de aki ilyesmivel szórakozik, azt egy nulla, egy senki ... :(((
#3
egy: már majdnem megijedtem
kettő: akkor az ubi szervereket is ezért szarok :D?
#2
#1: Igazából, ha tényleg egy hacker csapat volt akkor hacker támadás volt.
#1
"Hackertámadás....DDoS-támadás"
Még ha a Blikkben jelenne meg hasonló röptű cikk, de basszus, mégis csak egy számítástechnikai oldalon vagyunk, ahol a cikk íróktól az elvárható minimum, hogy tudják már az ilyen alap dolgokat.
Olyan ez, mintha a Bloomberg elemzője nem tudná elmondani mi a különbség a GDP és a GNP között.