Sudden Strike 4 - irány a csatatér!

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Kalypso Media folytatja klasszikus játékainak modern köntösbe öltöztetését, így a Sudden Strike-sorozat se kerülhette el sorsát. A háborús stratégiai játék negyedik részét a magyar székhelyű Kite Games készíti.

A Kalypso Media bejelentése szerint a Sudden Strike 4 nem egy újrafeldolgozás vagy reboot lesz. A sorozat következő felvonása egy teljesen új, különálló epizód, ahol ismét a második világháború véres csatáit kell majd megvívnunk. A PC-re és PlayStation 4-re készülő RTS-ben nagyobb csatatereket, új küldetéseket, legendás, egyedi képességű parancsnokokat kapunk, köztük olyan, a történelemkönyvekből is ismert hősökkel, mint Patton vagy Montgomery. Természetesen modern körítés és rengeteg hadrendbe állítható egység kíséretében érkeznek az újdonságok.

Összesen három különböző kampányon kell végigverekednünk magunkat, így a háború borzalmait a brit és amerikai, a német, valamint a szovjet csapatok szemszögéből is megtapasztalhatjuk. Több mint száz egység áll majd rendelkezésünkre, köztük olyan ismertekkel, mint a német bombázó Heinkel He111, az orosz T-34-es tank vagy a brit Hawker Typhoon. 

Lesz skirmish játékmód, az okos és taktikus játékot pedig egy vadonatúj rendszer jutalmazza. Az így kapott pontokat különböző bónusz tartalmakra is elkölthetjük, mint például eredeti történelmi filmfelvételekre.

Aki most a Steamen előrendeli a játékot, az egyrészt 15 százalékos kedvezménnyel teheti a kosarába a címet, ráadásul egy exkluzív térkép, a The Battle of Kursk is üti a markát, ami mellé egyébként jár még a játék teljes zenei hanganyaga és egy digitális képeskönyv is. 

A Sudden Strike 4 2017 második negyedévében jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re, Macre és Linuxra.

Köszi, grindcore!

7.
7.
Diabolis83
#6: A Commandos ès a Sudden kèt kategória szerintem. A swine pedig egy isten :D
6.
6.
user101
Hát, nekem a WW2-es stratégia csúcsát a Commandos széria jelentette, magyar vonatkozásban pedig a SWINE! Ami nem kapott akkora elismerést, mint megérdemelte volna ( talán a kissé gyermeteg története miatt ), de akkor is az egyik - ha nem a - legjobb stratégia volt. ( Nem, nem az IG, azokat sosem szerettem ... )
5.
5.
Hunszi
Persze ez jónak ígérkezik :)
4.
4.
Diabolis83
3.
3.
Hunszi
#2: De igen, és annak becses neve Company of Heroes
2.
2.
#1: En probaltam minel tobb helyen kozzetenni, engem nagyon erdekel :-) Sokan nem tudjak, mi a jo! :-)
1.
1.
Tokodboy
Nagyobb erdeklodesre szamitottam foleg hogy magyar fejlesztes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...