The Elder Scrolls: Legends - elindult a nyílt béta

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 5.
  • Korai verzió
Link másolása
A Bethesda az idei QuakeCon megnyitóján bejelentette, hogy a The Elder Scrolls világán játszódó free-to-play kártyajáték nyílt bétatesztje hivatalosan is elstartolt PC-n. Vajon a Hearthstone mellett labdába tud rúgni a a Legends?

Végre mindenki számára elérhető a The Elder Scrolls: Legends, a népszerű RPG-sorozat spin-offja, amely műfaját tekintve egy gyűjtögetős kártyajáték. A QuakeCon apropóján kaptuk a hírt, miszerint az anyag nyílt bétafázisba lépett.

Ahhoz, hogy megkaparintsd, elsőként le kell töltened a Bethesda.net launchert (amely már jó eséllyel a gépeden figyel, hiszen ez kellett a Fallout Shelter PC-s verziójához is), majd azon belül telepítheted is a free-to-play kártyajátékot.

A Bethesda a kezdőknek hasznos oktatóanyagokat ajánlj a hivatalos honlapon, ahol megismerkedhetünk a Legends alapjaival, a pakli-összeállításokkal és a harccal.

A béta csak PC-re érhető el, de a játék iOS-en, Androidon és Macen is napvilágot lát.

2.
2.
user101
Ne már ennyire nem érdekel ez senkit ? Akkor legalább flameljünk, legyen háború vagy valami ! :DDD
1.
1.
user101
Értem én, hogy béta, meg hogy nyílt béta, de ez bűn ronda ... Ez olyan, mint valami indie fejlesztő első kickstarter / early access probálkozása ( ami nem mellesleg elhasalt :) ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...