Túl régi volt az Oblivion a felújításhoz

Link másolása
Legalábbis Pete Hines és a Bethesda szerint - a vállalat marketingese elárulta, hogy miért a Skyrimet újították fel és nem az Obliviont. Emellett az úriember beszélt a modtámogatásról is.

A The Elder Scrolls-sorozat sok olyan epizódot tartalmaz, melyet a rajongók szívesen látnának felújítva, így sokakban felmerült a kérdés, hogy a Bethesda miért a Skyrimet választotta. Pete Hines, a vállalat marketing felelőse válaszolt erre.

Elmondta, hogy az Oblivion technikailag nagyon elöregedett már, így elég komoly és nehéz munka lett volna a játékot a mai szintre feljavítani. Annyit kellett volna dolgozniuk rajta, mintha egy új játékot készítenének. Ezért esett inkább a Skyrimre a választásuk, mely amúgy is a vállalat legnépszerűbb játéka.

Hines emellett beszélt a modtámogatásról is: a felújított Skyrim gyakorlatilag támogatni fogja az összes eddigi modot, ezeket azonban előbb át kell futtatni az új Creation Kiten, majd feltölteni a Bethesda Netre.

A The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition október 28-án jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.

25.
25.
markoci555
Hát persze, az újat újítsuk, nehogy a régit, Morrowind-re rá se mertek nézni gondolom... leszakad a pofám.
24.
24.
Hab
Röhej mennyit tudtok nyavalyogni. Én örülök, hogy jön mert kevesebb mod kell majd a grafika felturbózásához, ami talán hozzátesz valamit a stabilitáshoz. Másrészt annyira unalmas már hogy mindenhol a fikázás megy, ez az internet rákfenéje, ráadásul mi magyarok ebben igencsak előljárunk.
23.
23.
patka21991
Nem értem miért hőbörögtök, a Last of Us is megjelent.
Amúgy én várom, bár megvenni nem fogom. :D Idő rabló egy játék. Ha jön egy új rész, azt beszerzem.
17.
17.
dzsiádzsó
Ahogy én láttam egyszerűen a frissített creation engine-t alárakták a Skyrimnek, nyilván egy ekkora játéknál ez is nagy dolog, bughalmaz lett vola az Oblivion alatt hasonló, amúgy meg ha nem tetszik nem kell megvenni, örüljünk, hogy jön.
16.
16.
Rakottkrumpli
Le fordítom virágnyelvre: "Minek dolgozzunk több hónapot azért a pénzért, amit 2 napi munkával is megkereshetünk"
12.
12.
Csoki80
11.
11.
kastorhun
Azzal lett volna munka, de ez csak egy kicsit lett szebb.
H*lye aki megveszi még 1x.
10.
10.
Heldengeist
#9: Akinek megvan a Legendary az elvileg ingyen megkapja, ezt meg majd még jobban ki lehet modolni. Amíg ingyen van, nem bánom (nem úgy, mint pl a Metro esetében).
9.
9.
Extol
Amúgy is PC-re miért jelenik meg, én már úgy kimodoltam a játékot hogy nem sok különbséget látok a képekhez képest
8.
8.
Extol
Csak ne felejtsék el 5 év múlva újra felújítani. Röhej, inkább új részekbe kellene a pénzt és időt meg a humán erőt fektetni.
7.
7.
Caleon
#6: Így is le lehet fordítani, de nem ezt mondta, úgyhogy teljesen feleslegesen okoskodsz.
6.
6.
abydos
Tegnap csodálkoztam rá, mit művelt a Halo 1. részével a Microsoft a The Master Chief Collectionnél. Konkrétan csodát műveltek vele, elképesztő eredménnyel, és a 2. részt még nem is láttam felújítva, pedig azt mondják attól leesik az ember álla.

Úgy fordítanám le a Bethesda marketingesét: Sokba került volna foglalkozni az Oblivionnal, a Skyrim annyira új, hogy megvannak az eredeti modellek az optimalizálás előttről, szal nem kell vele szart se csinálni csak kicserélni őket így szinte ingyen el lehet adni ugyanazt.
5.
5.
psy123
4.
4.
Heldengeist
#1: A Skyrim is régi, de mivel jelenleg is annak a fejlesztett motorját használják, míg az Oblivion esetében nem, így viszonylag kevés munkával lehet azt felújítani, plusz sok pályaelemet használhatnak a Fallout 4-ből. Az Oblivion és a többi régebbi rész esetében szinte újra kellene írniuk az egész játékot.
3.
3.
psy123
Elvileg magyaritás modot is lehet majd rárakni?
2.
2.
shooter1234
#1: Igen, ez nem ártana, akkor talán nem lennének olyan darabosak (vagy hogy is fogalmazzak) az animációk. (futás, fegyverrel való suhintás, stb...)
1.
1.
_Tappancs_
Skyrim is régi. Igazán lecserélhetnék már a Skyrim Fallout 4 féle ósdi motorjukat :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...