Túl régi volt az Oblivion a felújításhoz

Legalábbis Pete Hines és a Bethesda szerint - a vállalat marketingese elárulta, hogy miért a Skyrimet újították fel és nem az Obliviont. Emellett az úriember beszélt a modtámogatásról is.

Kommentek

#25
Hát persze, az újat újítsuk, nehogy a régit, Morrowind-re rá se mertek nézni gondolom... leszakad a pofám.
#24
Hab
Röhej mennyit tudtok nyavalyogni. Én örülök, hogy jön mert kevesebb mod kell majd a grafika felturbózásához, ami talán hozzátesz valamit a stabilitáshoz. Másrészt annyira unalmas már hogy mindenhol a fikázás megy, ez az internet rákfenéje, ráadásul mi magyarok ebben igencsak előljárunk.
#23
Nem értem miért hőbörögtök, a Last of Us is megjelent.
Amúgy én várom, bár megvenni nem fogom. :D Idő rabló egy játék. Ha jön egy új rész, azt beszerzem.
#18
#13: A Skyrim remastered lényege, hogy megjelentessék a mostani konzolgeneráción és lehetőleg legalább annyira korszerűen nézzen ki, mint a Fallout 4.
#17
Ahogy én láttam egyszerűen a frissített creation engine-t alárakták a Skyrimnek, nyilván egy ekkora játéknál ez is nagy dolog, bughalmaz lett vola az Oblivion alatt hasonló, amúgy meg ha nem tetszik nem kell megvenni, örüljünk, hogy jön.
#16
Le fordítom virágnyelvre: "Minek dolgozzunk több hónapot azért a pénzért, amit 2 napi munkával is megkereshetünk"
#12
Skyblivion, Skywind ;-)
#11
Azzal lett volna munka, de ez csak egy kicsit lett szebb.
H*lye aki megveszi még 1x.
#10
#9: Akinek megvan a Legendary az elvileg ingyen megkapja, ezt meg majd még jobban ki lehet modolni. Amíg ingyen van, nem bánom (nem úgy, mint pl a Metro esetében).
#9
Amúgy is PC-re miért jelenik meg, én már úgy kimodoltam a játékot hogy nem sok különbséget látok a képekhez képest
#8
Csak ne felejtsék el 5 év múlva újra felújítani. Röhej, inkább új részekbe kellene a pénzt és időt meg a humán erőt fektetni.
#7
#6: Így is le lehet fordítani, de nem ezt mondta, úgyhogy teljesen feleslegesen okoskodsz.
#6
Tegnap csodálkoztam rá, mit művelt a Halo 1. részével a Microsoft a The Master Chief Collectionnél. Konkrétan csodát műveltek vele, elképesztő eredménnyel, és a 2. részt még nem is láttam felújítva, pedig azt mondják attól leesik az ember álla.

Úgy fordítanám le a Bethesda marketingesét: Sokba került volna foglalkozni az Oblivionnal, a Skyrim annyira új, hogy megvannak az eredeti modellek az optimalizálás előttről, szal nem kell vele szart se csinálni csak kicserélni őket így szinte ingyen el lehet adni ugyanazt.