Ismerős karakterek az Assassin's Creed-filmben

A játékok rajongóinak is kedveskednek az Assassin's Creed-film készítői. Noha az alkotás egy teljesen új főszereplőre és helyszínre koncentrál, feltűnik benne néhány, a videojátékokból ismerős figura is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#10
#4: A PoP film teljesen jó volt. Igaz, a játékhoz a semmi és a nagyon kevés közé tehető a hasonlósága, de látványos kalandfilmnek nagyon eltalálták. Az eredeti alapanyagtól eltekintve, csupán önmagában értékelve a mai napig a legjobb játék alapján forgatott film (és igen, ebbe a Warcraft is beletartozik, aminek a felét a játékot nem ismerők többsége totál nem értette)
#9
#3 #4
Nem lesz "lemagyarosítva" a címe.
Akkor már olyan lenne, mintha a Far Cry címét
fordítanánk "Távoli kiáltás"-ra...(szabad fordítás!)
UI: Milyen hülyén hangzik már, és ezért nem fordítanak angol címeket nagyon. Szerintem a Star Wars Rogue One-t sem kéne így elnevezniük. (Saját vélemény.)
#8
A Prince: az idô homokja egy nagyszerû film volt. Semmi baj nem volt vele...
Persze...mindenkinek más az izlése, de mi az assonnyal nagyon elvoltunk a moziban.
#7
Szerintem jobban tesszük, ha 0 elvárással várjuk ezt a filmet. Mert valahogy nem.... nem az igazi. Hátha a film rám cáfol, de valamiért nem győz meg.
#5
#2: Bakker bekevertem igaz
#4
Ujjj, csak nehogy elszurjak mint anno a Prince of Persia-t.
A magyar cimre en is kivancsi leszek :)
#2
Törölt felhasználó
Alan Rikkin inkább csak említés szintjén lehet ismerős, bár az AC1 végén feltűnt egy pillanatra. Sean Connery Vidic szerepére lenne jó, de ő meg nem lesz a filmben, vagy még nem tudunk róla.
#1
Nem rossz, de valamiert Sean Connery-re voksoltam volna inkabb