Killing Floor 2 - novemberben jön a teljes verzió

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Habár a kooperatív mókára kihegyezett zombis shooter korai hozzáférésű változata már tavaly április óta elérhető, a végleges verzióra idén novemberig kell várnunk PC-n és PS4-en. A hír mellé néhány screenshotot is kaptunk.

Hosszú utat járt be a Killing Floor 2, miután 2015 áprilisában elstartolt az Early Access-verzió. Új térképekkel, szörnyekkel, fegyverekkel és a Versus Survival PvP-móddal bővült a repertoár. Most viszont látszik a fény az alagút végén, a Tripwire Interactive bejelentette, hogy a végleges verzió november 18-án érkezik PC-re.

Ugyanezen a napon lát napvilágot a PlayStation 4-es változat is. Az alap kiadás továbbra is 30 dollárt kóstál majd, míg a Digital Deluxe verzióért 40 dollárt kérnek a lengyelek.

A Killing Floor 2 egyébként egy vérgőzös co-op cucc, amelyben egyedül, vagy akár öt másik társunkkal harcolhatunk a zedek (a zombik helyi megfelelői) ellen. A kompetitív módban az emberek és a szörnyek csapnak össze - itt 6v6-os küzdelmekről van szó. Fegyverarzenálunk roppant impozáns: katonai fegyvereket és sci-fikbe illő, "őrült tudósok" által készített mordályokat is kézbe vehetünk. Persze a brutális közelharcról sem kell lemondanunk.

1.
1.
Formula1fanatic
Tudom ajánlani, már egy éve tolom vele, baromi jó kasztok és kiváló játékmenet. A sérülés modell pedig kenterbe ver bármit, flex-el még egy lapáttal rátesz. Ez utóbbihoz pl a Doom a közelébe sem jöhet, meg úgy kb semmi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...