Tölthető a GoldenEye: Source

Közel tíz évvel ezelőtt bukkant fel először a Nintendo 64 klasszikusának, a GoldenEye 007-nek a felújított változata, a GoldenEye: Source. A végleges változat azonban csak most készült el és már tölthető is.

Közel tíz évvel ezelőtt jelentette Daks, hogy a Nintendo 64 egyik legnagyobb klasszikusa, a GoldenEye 007 egy Half-Life-modként tér vissza. Az akkor még csak bétafázisban lévő próbálkozás egy rajongói kezdeményezésként indult, így nem csoda, hogy közel egy évtizedre volt szükség, hogy végleges formát öltsön a végső, Source-motorral hajtott anyag.

A készítők viszont végre befejezték a munkálatokat, így ha klasszikus lövöldözésre vágysz vagy csak szimplán szeretnél nosztalgiázni egyet, akkor érdemes gyorsan beszerezni a GoldenEye: Source-ot, nehogy idő előtt letiltsa azt a Nintendo.

A modernizált változat egyébként egyjátékos módot nem tartalmaz, csakis a multiplayer mód kapott renoválást. Ennek megfelelően a Rare shootere 25 térképen és 10 különböző játékmódban tér vissza, méghozzá 28 klasszikus csúzli kíséretében.

2 komment - szólj hozzá!