Készül az új Splinter Cell?

A NeoGAF egyik rejtélyes fórumozója hintette el, hogy hamarosan visszatérhet a Splinter Cell-sorozat, ráadásul jó eséllyel Sam Fisher eredeti szinkronja, Michael Ironside is csatlakozik majd az új epizódhoz.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#18
#17: Esetleg Sarah felnőtten az apját követi. :P
#17
Várós. Kíváncsi vagyok mi köze Vic-nek a mérnökökhöz. Már ha folytatják a storyvonalat.
#16
#14: Tök felesleges, de a Conviction-től régebbi részek jöhetnek felújítva
#15
Nem kell több remake remaster egy új Splinter cell kell. Számomra Conviction egy remek megújítása volt a sorozatnak.
#14
A Blacklist-ből megnéznék egy U4 1080/60-as remasterst!
#13
Ezekből kéne fasza új engine-es remake megérdemelnék.
Chaos Theory UE4-el azta ne kicsit ütne
#12
Chaos Theory mindent vitt! Főleg a soundtrack Amon Tobin mester jóvoltából!
#11
#10: Nálam pont fordítva van a dolog, nekem a double agent volt a leg..... nem is tudom, valahogy nem tudtam befogadni teljesen, persze remek játék volt, de nekem kicsit fura, míg a Blacklistben játékmenetileg nagyon a helyére kerültek a dolgok szerintem, és az összkép zseniális volt. Szerintem az open World nem tenne jót ennek a játéknak. Persze az jöhet, hogy egy pár háztömbnyi szakasz szabadon bejárható, de az nekem nem jönne be, hogy átmegyünk gta-ba. Nekem sem jön be az UBI új, "minden nagyon nyitott, játszunk együtt" dolga.
#10
#9: Nem volt szörnyű, de szerintem az lett a leggyengébb. Nálam a Double Agent az örök favorit, meg a Conviction. Emlékszem, mennyire gyűlöltem annak a demóját :D.
Kár, hogy sok évet kell várni az új részekre, bezzeg az AC-t ontották magukból. De nem is baj, hiszen ezt a sorozatot nem utáltuk meg :).
#9
#7: Nekem nagyon bejött az is. És mivel kvázi nyitott maradt a vége, így eléggé ideje is volt már, hogy jöjjön hír a folytatásról.
#8
Jó lenne.
#7
Na ez nagyon király lenne, ráadásul az eredeti szinkronszínésszel!
A Blacklist nem volt túl jó.
Az, hogy "ne legyen open world". Miért ne? A Conviction első pályája is nagyon állat volt, kár, hogy kicsi volt a mozgásterünk.
Várom a fejleményeket, első napos vétel, bármilyen is legyen!
#6
Esküszöm kb:2-3 napja gondolkodtam azon hogy milyen jó is lenne egy ú jgenerációs gépekre készült splinter cell,így legyen ötösöm a lottón:D
#5
#4: Eddig max a Blacklist lett gyengébb sztorifronton, de sok plusz kütyü és a remek lopakodás kárpótol érte, egyelőre ennyit lehet felróni neki. Csak nehogy kitalálja, hogy az Ubi ebből is openworld-öt akar csinálni, mint az utóbbi sok címéből is :D
#4
#3: az sp igen :) de az ubifos nem! :) elkúrják egy igénytelen szar lesz akár csak a divison és a többi új cím.. de ne legyen igazam....
#3
Stabil minőséget hoz a Splinter Cell, nekem sincsen semmi bajom az újabb rész ötletével.
#2
Az egyetlen játék aminek minden rész nagyon bejött. Várom.
#1
De jó lenne, ha igaz lenne. Nekem az E3 csalódása volt, hogy nem volt ott semmilyen formában, de ha ez igaz, akkor talán jövőre látunk végre valamit.