GC 2016: Nekimegy az Early Accessnek a Microsoft

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Windows 10-en is elindítja a Game Preview kezdeményezést a Microsoft, igaz, itt már komoly konkurenciával kell szembenéznie, elvégre a Steam dominálja a korai hozzáférésű játékok piacát.

A Microsoft a tavalyi E3-on jelentette be az Xbox Game Preview indulását, ami kellemes meglepetés volt, elvégre egészen addig egyik konzol sem kínált az Early Acceshez hasonló szolgáltatást. A cég most ezt terjesztené ki a Windows 10-es PC-kre is, elsőként az Everspace című játék korai változatára csaphattok majd le.

Az már más kérdés, hogy milyen fogadtatásra számíthat a kezdeményezés, a Steam ugyanis egyeduralkodó ezen a területen, a GOG-féle Games in Development sem szólt túl nagyot. Igaz, a lengyelek nem is akartak beleugorni a mennyiségi versenybe, ők a "kézzel válogatott" játékkínálatban hisznek.

7.
7.
user101
Éppen ezért az első 50%-os akcióig csak az elvakult fanatikusok és a hülyék veszik meg, na meg azok akik bíznak a refundban... :D

De most tényleg, nem inkább arra kéne fókuszálni a fejlesztőket és kiadókat, hogy minőségi kész terméket adjanak ki ? Ez helyett megy ez a early access baromság... Nem jó ez az irány, de nagyon nem jó!
6.
6.
tsulok
#5: Nem is írtam, hogy AAA. Azt írtam, hogy a AAA játékok is ennyibe kerülnek meg a NMS is...
5.
5.
daenath
#4: Ha neked a NMS tripla A jatek, akkor valami baj lehet nalad!
2.
2.
crytek
Lol hát mi a büdös szart szenvednek adják ki steamre a cumot mert ms store bs kutya se veszi ,erre vergődnek tovább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...