GC 2016: Ezt kell tudnod a Destiny: Rise of Ironról

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
A Bungie nemrég egy livestream keretében bővebben is bemutatta a Destiny legújabb kiegészítőjét. Egy videóban most a Rise of Iron minden lényeges aspektusáról lehull a lepel. Jönnek a privát meccsek a Crucible módba.

Bár sok konkrétumot már korábban bejelentettek, igazán mélyreható és átfogó pillantást csak az alábbi videó ad a Destiny: Rise of Ironról. Az új sztoriszálon és a hozzá kapcsoló küldetéseken felül talán a kompetitív játékmódot, a Crucible-t érintő frissítések a legfontosabbak.

A játékosok végre privát meccseket is létrehozhatnak, részletesen testreszabhatják a mérkőzések hosszát, a napszakot és a ponthatárt is. Aktiválhatják vagy letilthatják a Light-szinteket is.

Természetesen bemutatkozik a Wrath of the Machine néven futó új raid is, amely igazán klausztrofóbiás élményt nyújt. A játékosok lényégében azért küzdenek, hogy odaérjenek a The Wall tetejére, ám ide rengeteg ellenségen át vezet az út. A raid szeptember 23-án élesedik.

A Crucible-ben immáron elérhető lesz a Supremancy játékmód, amely lényegében a Call of Duty Kill Confirmed módjának helyi megfelelője.

A Destiny negyedik kiegészítője szeptember 20-án jelenik meg. Ha eddig kimaradt volna a Bungie játéka, fontold meg az alapjátékot és az összes kiegészítőt (a Rise of Iront is) tartalmazó kollekció megvásárlását.

2.
2.
McDuff
ez nekem már inkább középkori, mint sci-fi, nem is annyira bánom így már, hogy nem jön X360-ra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...