GC 2016: Klánrendszerrel erősít a Titanfall 2

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 17.
  • Hír
Link másolása
Noha a Titanfall folytatásáról már többször is megemlékeztünk tegnap, térjünk vissza picit hozzá: egyfelől kaptunk egy nagy adag gameplay videót, amit mindenképpen érdemes megnézni, és bemutatjuk az új klánrendszert is.

Minden jel arra mutat, hogy tanulságos volt a Respawn számára a Titanfall szereplése, a srácok ezúttal mindent elkövetnek azért, hogy minél méretesebb és lojálisabb játékostábort alakítsanak ki maguknak. A folytatás már multiplatform lesz például, kapunk kampányt, és a pályák is ingyenesen érkeznek majd hozzá - sőt a Networks nevű funkció is arra szolgál, hogy minél tovább tartsunk ki a játék mellett.

Oké, nem mondhatnánk, hogy a Networks a spanyolviasszal játszik egy ligában, de ettől még kulcsfontosságú újdonság: egyfajta klánrendszerről van szó, amiben több tucat játékos alakíthat csapatokat. A "hálózatok" segítenek abban, hogy a haverok mindig lássák egymást, és közösen tudjanak játszani, de arra is alkalmasak, hogy új, de hasonló hozzáállású játékosokat keressünk magunk mellé. A csapatok éppen ezért fel is címkézhetők, megjelölhetjük casualként vagy profiként is például - egy játékos természetesen több Networknek is a tagja lehet.

A Gamescom apropóján egy sor gameplay videó érkezett a játékhoz, mi csak néhányat ágyazunk be, a többiért irány a YouTube! Csak ne teljetek el velük, elvégre a hétvégén indul a nyílt bétateszt.

11.
11.
Ra1D3n
#10: Ez a smart pistol valami eszméletlenül túl van lihegve. Mire bemérted faszán az ellenfelet szemtől-szemben, addigra 6-szor lőtt szitává a gépfegyverével. Szemtől-szemben lószart sem ér jóformán.
10.
10.
Khaszás
Remélem Smart pistol nincs benne.. az ölte meg az egészet :/
4.
4.
RoyalA
Ja és hétvégén nyílt béta! Aki teheti próbálja ki hátha megjön a kedve hozzá, vagy elmegy...
2.
2.
RoyalA
Én nagyon vártam és tetszik amit látok, nem csalódtam. Pörgős, szebb a grafika, változatos, több a fegyver a karakter és a titán. Szóval tutira első napos vétel! Már az E3 alatt előrendeltem.
1.
1.
Hát nem tudom, nagyon vártam ezt a játékot már PS4-esként, de így a gameplayeket nézegetve annyira nem jön be mégse, a kampány viszont érdekel, de a multi nem tetszik sajna :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...