GC 2016: Bemutatkozik a Metal Gear Survive

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Szóval így állunk: a Konami a pletykák és Kojima távozása ellenére csinál még nagygépes Metal Geart, a most bemutatott Metal Gear Survive viszont egészen szürreális darabnak tűnik. Mármint nem a jó értelemben.

A Metal Gear Survive 2017-ben érkezik, és ez lesz az első Metal Gear-játék a Konami és Kojima szakítása óta, amely PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik. Ahogy azt a címe is sejteti, a Survive spin-off, és nem valódi folytatás, egy négyfős kooperatív anyagot tisztelhetünk ugyanis benne.

Persze a történet kapcsolódik majd a sorozathoz, egész pontosan a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes vége után járunk, és a Motherbase felrobbantásának egyik túlélőjét alakítjuk majd. Más kérdés, hogy hősünk csöbörből vödörbe esik, társaival együtt ugyanis féreglyukak szippantják be, így egy alternatív és cseppet sem veszélytelen dimenzióba kerülnek.

Itt kellene majd túlélniük, és bár a játékmenet alapvetően a jól ismert Metal Gear Solid-mechanikákra építkezik, azt felfrissítik valamelyest - például íjat is használhatunk küzdelmeink során.

Update! A Konami azt is megerősítette, hogy a játék nem kerül majd 60 dollárba, nyomott áron kínálják majd. A pontos árcédulára viszont még várnunk kell.

37.
37.
Rezsidémon
Mitől ne lehetne egy jó játék ebből? Pont leszarom, hogy Metal Gearnek csúfolják-e, ha szórakoztató tud lenni. Majd kiderül.
35.
35.
Tokodboy
Szinte biztos vagyok benne hogy az mgs5 nem Kojima hibaja. Nagyon jol tudom hogy milyen az amikor jonnek a producerek meg a wcs nenik es belepofaznak hogy milyem legyen a jatek amikor meg Neked ott vannak a fasza otleteid. Aztan kuzdesz hogy a hig fosbol legalabb egy kemeny szart kalapalj.
34.
34.
Dark_Temptation
A büdös kurva anyád konami! Mi ez a szar!?
33.
33.
sasncore
Ez mobilra készül? Ott van ilyen gagyi izé, egy kvarc kővel működnek? Akár a Sharknado-t is feldolgozhatták volna. Igazi Trash.
32.
32.
McDuff
Várható volt hogy elkezdik meglovagolni az Umbrella Corps sikerét...jah várjá,nem.
31.
31.
godach
Ohhoohohohóóó te fullkemény trailer lett :D
30.
30.
delphijos
#29: "mi, játékosok lépjünk tovább. Az MGS-nek annyi."

Ezt mondom én is. Aki úgy érzi ez már nem MGS, az hagyja figyelmen kívül. Csak azon kár rugózni hogy a kiadó miért "nyúl bele" amikor "nem szabadna".
27.
27.
Necreon
#1: Tegyük hozzá a Revengeance egy piszok jó játék. De ez? Százezredik a random ZS kategóriás zombis coop lövöldék között, beleerőszakolva egy franchise-ba amit elvettek annak megalkotójától, és még arra sem képesek hogy ha már megerőszakolják a munkásságát, legalább találjanak ki egy olyan helyzetet ami nem visszamenőleg cseszi szét a már megtörtént események történelmét.

De gondolom így költséghatékonyabb volt intro-t csinálni, meg a KONAMI szerint biztosa könnyebb lesz eladni mert NÉZD SNAKE ÉS NÉZD MILLER.
26.
26.
delphijos
Szerintem egy cég nem így gondolkodik. Nekik egy franchise nem valami "szent tehén" amihez csak miatyánkot mormolva lehet hozzányúlni. Hanem fejős tehén, ahol a névvel már megspórolják a marketing költség jo részét. Tudom hogy sok embernek nem tetszik ( nekem sem feltétlenül) de ez van. Azt lehet csinálni mint az új SW filmeknél. Ha zavar hogy van, nem kell tudomást venni róla. Mást úgysem lehet tenni. Amíg meg szerintem a "másik oldalon" mindenki ezt csinálná. Senki sem a saját pénztárcája ellensége.
24.
24.
Thor Vath
A Konami csinálhat Metal Gear Walking Deadet, Metal Gear Gokartot, Metal Gear Tetrist; a Metal Gear meghalt, tegyünk a sírjára koszorút és emlékezzünk rá szeretettel, ne nyitogassuk a koporsóját. Tekintetünket a Kojima Productionsra vessük, az új csoda onnan fog érkezni :)
23.
23.
TheCube
És a MGS egy csapásra eljutott a Resident Evil-féle mélypontra: teljesen érdektelen, ötlettelen co-op zombiölős játékot készítenek a a neve alatt. Kár hogy az ilyen játékok aranykora réges-régen a L4D-vel kezdődött és L4D2-vel kb véget is ért. Tudom, még csak egy trailert láttam,nem kéne ítélkezni, de már maga a stílusválasztás is erősen megkérdőjelezhető, hiszen ezen játékokból tényleg kihozták már rég maximumot, az MGS világába pedig számomra beleerőltetés egy ilyen zombis spin-off szál.
22.
22.
carbon based
Ne nyafogjatok... majd ha kijön a Metal Gear Go... :)
21.
21.
DON GONDOCS
#20: Nincs mit szépíteni az 5 résznek csúfolt MGS már ott elhasalt hogy open world.
20.
20.
Szerintem ez jó lesz, mondom úgy hogy a 4 után az 5 szerintem egy nulla volt...bocs Kojima...
19.
19.
crytek
MGS Collection PC-re portolása többet hozna a konyhára amúgy.
18.
18.
kopic
17.
17.
kopic
Pfffffff.....ez most mi ? Nem vagyok MGS rajongó, de szerintem el is kezdődött a sorozat rombolása. Szép vagy Konami.
16.
16.
Yanez
Kojima megfordulna a sirjaban, ha mar nem elne. Igy viszont csak a tenyeret helyezi az arcara, annyira kinos neki, noha semmi koze hozza.
15.
15.
leviske
Így a trailer alapján: Most komolyan vették a TWD leggázabb, leggagyibb hülyeségét és egy egész játék ízelítőt felhúztak köré? Ki az az éppeszű ember, aki ha szörnyekkel van körülvéve, a kerítéshez megy szúrkodni őket ahelyett, hogy igyekezne nem a tudomásukra hozni az ottlétét?

Nem vagy MGS fan, de a sorozatból eddig látottak alapján ez horror wannabe rossz irány.
13.
13.
DON GONDOCS
Még azt mondanám hogy jó is lehet de, nincs már elég cooperatív zombis lövölde? A L4D és Killingflooron kívül nem lett sikeres egy próbálkozás sem, még akkor sem ha MGS van ráírva.
11.
11.
PS4jacksony
Jajj most a Cunami fel akarja ezzel pofozni Hijj De jó Kojimát,hogy nélküled is tudunk Metál Gíírt csinálni....Akkor lesz gáz ha tényleg sikerül nekik :..... :D
9.
9.
_Tappancs_
7.
7.
crytek
Netes fos kell a ráknak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...