GC 2016: Részletek a Battlefront VR-küldetéséről

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 17.
  • Hír
Link másolása
Habár még mindig sok a kérdőjel a Star Wars: Battlefront VR-küldetése kapcsán, némi infóval azért szolgált az Electronic Arts a témában. Kiderült például, hogy ez is a Rogue One: A Star Wars Storyt veszi majd alapul.

Az Electronic Arts tegnap esti műsorában erősítette meg a Criterion producere, Pete Lake, hogy a decemberben mozikba kerülő Rogue One: A Star Wars Storyhoz kapcsolódik majd a Star Wars: Battlefront PlayStation VR-exkluzív kiegészítője. A Burnout-csapat műhelyében készülő anyagról az E3-on kaptuk meg az első videót:

Azt még nem tudjuk pontosan, hogy miként kötődik a játék a filmhez, mindenesetre Lake azt ígérte, szorosan együttműködnek a Lucasfilmmel a tökéletes végeredmény érdekében. A kiegészítőt ingyenesen tölthetjük majd le egyébként, és egy X-szárnyú pilótáját alakítjuk benne. Valószínűleg látványos darab lesz.

A Star Wars Celebrationön derült ki, hogy a Battlefront utolsó DLC-je is a Rogue One-t veszi alapul.

20.
20.
user101
De hát elveszik a munkát! ;)
12.
12.
delphijos
#2: Félreértesz, nincs semmi leszólás, meg nem az a gond hogy ingyenes, hanem azért mert ingyenes lesz, nem sok tartalmat várok. Ha lenne, nem adnák ingyen elhiheted. Én ezt valami VR kedvcsinálónak fogom fel. Annak biztos jó lesz.
7.
7.
PaprikaJancsi
#5: Már 3 óránál tart. Egyéni csúcs. :D
4.
4.
Batman
Sajnos ezt nem mi fogjuk irányítani még. Megy a hajó aztán max lőni lehet és szevasz. Végig nézzük, fú de izgi, aztán 1 órára rá már el is felejtjük és majd csak akkor vesszük elő ha jön anyu vagy a haver, hogy páváskodjunk vele.
2.
2.
Thor Vath
Hát tudtam, hogy valami leszólás lesz ezzel is :) Most az a baj, hogy ingyenes. Ha fizetős lenne, meg az lenne a baj, hogy fizetős :)
1.
1.
delphijos
Hát, ha ingyenes lesz, én nem sokat várok tőle. Lehet hogy látványos lesz, de hogy a tartalom szinte semmi, abban majdnem biztos vagyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...