GC 2016: Várvédelem a Mount & Blade 2-ben

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 18.
  • Videó
Link másolása
Az E3 során a támadók szemszögéből csodálhattunk meg egy várostromot a Mount & Blade 2: Bannerlordban, a Gamescomra időzített videóban pedig felcserélődtek a szerepek. Most a védők kerülnek sorra.

Mint ismert, autentikus középkori várostromokban is részt vehetünk a Mount & Blade 2: Bannerlordban - akár a támadók, akár a védők szerepében. Legyenek bármilyen erősek a falak, belülről nézve elég félelmetes az egész, a megszállók hamar felkapaszkodnak a bástyáinkra, miközben a kapukat faltörő kossal döngetik.

Intenzív az élmény, és csak komoly taktikai érzékkel győzedelmeskedhetünk. A Mount & Blade 2: Bannerlord még mindig nem kapott megjelenési dátumot, és egyelőre csak a PC-s verziót erősítették meg. Igaz, a TaleWorlds már gondolkodik a konzolos változatokon is.

Friss képek:

4.
4.
mestermagyar
#3: Dettó. A türkök csodája jól megéri az árát. Elvileg az improvement modokból merítettek a legtöbbet, most várhatunk jó kis mechanikákat működni. El sem tudom képzelni milyen modok születnek majd belőle.
3.
3.
Normen1976
A mai napig előveszem néha a Warbandot. Hihetetlen jól ki lett találva az a játék. Kedvenc modjaimmal (1257Ad, 1468Ad, Floris, OSP packok stb.) megspékelve, bármikor képes vagyok vele egyvégtében 3-5 órát is játszani. Ráadásul kb. a kávédarálón is elfut a játék, bármelyik Windows alatt, pedig nem mai gyerek. Részemről tuti vétel lesz a Bannerlord is, hihetetlen hangulatosak a videók amiket eddig láttam. Rengeteget fejlődött a játék, de ha a Warbandot adnák ki, fejlesztett, új grafikával azt is megvenném azonnal :). Egy dolog miatt izgulok kicsit, remélem lesz majd lelkes fordító, aki hamar lefordítja majd a játékot.
2.
2.
mestermagyar
#1: Mindkettő. Tudod a mount and blade zsenialitása abban rejlik hogy mindkettőt tökéletesen megcsinálták. Nem tudom mennyire ismered a warbandet, de óriási élvezet a singleplayerben minden tökéletlenség ellenére. Nagyobb tartalmat, amit a modok adnak, kevés más játékban találsz. 1GB-s jobbító modok, total overhaulok, bármit megtalálsz.


Emellett a multi ugyanúgy hatalmas népszerűséggel bír, konkrétan kiadtak egy multiplayer-only overhaul modot DLC-ként mert olyan nagyszerű.

Szerintem ez az a játék, aminél tökmindegy hogy single-ért vagy a multiért veszed.
1.
1.
Rezsidémon
Remélem, single player lesz, az észre fókuszáló játékokat nem jó multiban nyomni (kivéve, ha 40 haveroddal tolod) :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...