Érkezik az Assassin's Creed: Ezio Collection?

Úgy tűnik, hogy remaster-kiadást kapnak az Ezio főszereplésével készült Assassin's Creed-epizódok. Egy NeoGAF-fórumozó szúrta ki a koreai korosztály-besorolásért felelős szervezet oldalán a címet.

Kommentek

#15
Ha lenne új-generációs konzolom biztosan beszerezném !
#14
Istenem mennyire imádtam és mennyit játszottam a 2. Résszel. A legjobb volt mind közül meg a Brotherhood. Ami még tetszett az a Black Flag ami az után jött már nem érdekel. Még esetleg, ha egy Samuraios ninjás feudális japánban lenne 1 rész akkor talán beszerezném az újat. Amúgy meg már csak a:filmet várom remélem nem lesz szar.
#11
Törölt felhasználó
Néztem is a cím alapján, hogy mi ez, hiszen ilyen szerintem már van.. Aztán láttam, hogy valami remaster-féleség lenne. Mivel már megvan, ha ingyen hozzám vágják, jöhet.

#7: "Csak akkor lenne gáz a remasterelések, ha a sikeren felbuzdulva nem csinálnának más gameket, csak a régiek kiadásán ügykôdnének. Szerencsére erről szó nincs."

De, pontosan ez történik, és pont ezért problémázik jogosan mindenki.

#10: Vagy tanulj nyelvet.
#10
Birnám itthon magyar feliratot kapna.....szép álom
#9
#8: Miért, már semmi sem maradt a milliós pc-ből? Minden pénzt elite kontrollere költöttél?
#6
Hát ha ez igaz és idén kijön akkor első napos vétel lesz!
2.rész mai napig a kedvencem azt a részt úgy eltalálták hogy egy AC rész se tudta felülmúlni (ez az én véleményem) De nagyobb értelme lenne ha Desmond collection-nek mert az Ezio történet mellett ott lenne az első meg a 3-rész is így teljes lenne gyűjtemény.
#5
A sorozat legjobb 3 része egyértelműen. De minek ez? PC-re meg pláne minek? Azon kimondottan gyönyörű még most is. És amúgy is, hanyadik AC kollekció lesz ez már? Félelmetes belegondolni, hogy manapság ezeket a "még HD-bb" kiadásokat olyan nagy példányban újra el tudják adni.
#4
Biztos, hogy a legjobb részei voltak a sorozatnak! De jó az úgy, ahogy van. Bizonyára nagy kasza lenne a kiadónak, mert ezt vennék is, mint a cukrot...de személy szerint én el lennék nélküle, hisz jól fest az még mai napig pc-n is :) Nem mondom azért, ha 5 ezer-be megállna, hogy ne kapna el a hév és megvenném azonnal amúgy :D
#3
Na ez jöhetne pc-re is
#2
Nem. :)
Biztos van rá igény de én jobb örülnék ha következő konzol generációba újítanák fel.
A kiadók a legnagyobb lehúzók a mai világba.
Az ilyen előző generációs címeket a legkönnyebb és legolcsóbb felújítani.
Minimális munka és megterül gyorsan.
Mondjuk a Capcom példát vehetne az Ubiról.Legalább nem egyesével "remak-elik".
#1
Garantált vétel lenne számomra :)