GC 2016: Állati kalandnak tűnik a Lost Ember

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Elsiklottunk a Lost Ember gamescomos teaser videója mellett, pedig kár lett volna, ha nem látjátok: a Mooneye Studios felfedezős kalandjátéka lenyűgöző atmoszférával bír, amit állatokkal a főszerepben szippanthatunk majd magunkba.

Hogy meddig kell még várni a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenő Lost Emberre, abba bele sem merünk gondolni, elvégre a srácok még a Kickstarter-kampányukat sem indították el - az alábbi teasert elnézve azonban nem lesz sok problémájuk.

A Lost Ember főszereplője egy farkas, akinek a segítségével további állatok felett vehetjük át az irányítást, így akár halként vagy madárként is folytathatjuk a felfedezést. Merthogy ez lenne a cél itt: Machu Kila romjait kell majd átkutatnunk, és ki kell derítenünk, hogy mi vezetett a birodalom bukásához, és mi történt az emberekkel, akik ott éltek. 

9.
9.
wion
Egy kicsit felidézte bennem a Flowert ps3-ra. Átütő élmény volt azzal játszani és remélem ezzel is hasonló élményeket fogok átélni
8.
8.
Borington
S akkor álatokkal kell keresni az elveszett embert?
7.
7.
Yanez
Ebből még születhetne valami, ha mondjuk az egész kaland amolyan platformer elemekkel megspékelt nyalánkság lenne. A különböző állatokkal való lehetőségek és egyediségek pedig tovább fokoznának a hangulatot. A felfedezés viszont, mint főcél, hamar unalmassá teheti az anyagot, hiába a rengeteg állat.
6.
6.
Extol
királyság lesz olybá tűnik
5.
5.
azureknight0715
Nem is tudom melyik játékra hajazna olyan érzésem van mintha iylen okami, shelter hibridet látnék gyönyörű szép grafikával. Ilyen játék mellett elsiklani nagy hiba, ha jól megcsinálják akkor talán még sikeres is lehet.
4.
4.
ulikedegs
Nagyon chill. Tobb ilyen kene
3.
3.
PaprikaJancsi
Nagyon hangulatos, a zene meg telitalálat.
2.
2.
zsocc-nrg
Libabőrös lettem ahogy néztem a videót ezzel a dallal a háttérben. Sztem újabb indie-gyöngyszem van születőben :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...