Amerikai toplista: gyengén sikerült a július

Habár az NPD Group már lelőtte a poént, és idő előtt kihirdette a konzolverseny részeredményét, a teljes összefoglalót csak most tette közzé az amerikai játékpiac júliusi teljesítményéről.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
#4: Mióta van rajta?
Ha (szó szerint) semmit se változna a következő rész, még akkor is imádnák.
#5
#2: Ennyire látványosan a Batmant sem utálták. Annak legalább csak a PC portja sikerült rosszul.
#4
#3: Nem lehet, hogy azért van ott a GTA V, mert jó játék? :D
#3
#1: Nem lehet hogy azért van ott a lego sw mert jó játék?
GTA néven pedig bármit el lehet adni.
#2
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy az NMS rajta lesz-e az Augusztusin és meddig tartja magát, mert kap ám a képébe nem is keveset. Ilyen közutálatnak örvendő játékot a Aliens-Colonial Marines óta nem láttunk - talán csak az új Batman-t ... Illetve, hogy lesz-e következménye a botránynak, mert ígérgetésből volt sok, meg hype-ból, de egyenlőre ez nem az a játék amit eddig promóztak!
#1
Azért az sokat elárul a játékipar jelenlegi helyzetéről hogy egy 3 éves játék vezeti a toplistát. Az Overwatch megérdemli a sikert nem tudom meddig fogja tartani helyét. A Star Wars meg Strar Wars nincs mese mindent ellehet adni amire SW van írva.
Rainbow, Destiy BO3 azért jó tartják magukat szerencsére nagy rajongói bázisuk van, tartom magam hogy jó játékok a R6ot énis beszerzem hamarosan. A Doom számomra az idei év legjobb sci-fi FPS játéka, ez már így marad megérdemli a sikert és a folytatást. Akkor ott az örök minecraft, kimeríthetetlen játék végtelen lehetőségekkel oké.
De hol vannak az igazi nagy durranások, UC4, TR Unravel, SF5, Division, Quantum Break, Ratchet and Clank? Téleg csak az overhyped játékokra van igény? és ez nem nyafogás nekem is is megvan a Doom Gta5, Destiny és BO R/ is meglesz.