2007-ben kerül filmvászonra a Prey

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Bár sokat nem tudni a címben szereplő alkotásról, de nagyon reménykedünk benne, hogy Uwe Boll mester egyelőre nem tette rá a csúnya, pénzes mancsait...
Bár sokat nem tudni a címben szereplő alkotásról, de nagyon reménykedünk benne, hogy Uwe Boll mester egyelőre nem tette rá a csúnya, pénzes mancsait...



Íme a bizonyíték, melyet a Joystiq.com egyik szemfüles olvasója talált, miután kutakodott egy sort a Prey X360-as, dobozos verziójában: az apró promociós kártyán a fent is kiemelt szöveg olvasható: "prymvyscrnplycmng2007". Ergo: "Prey movie screenplay coming 2007...". Valószínűleg a kártya készítője sem tökéletes, lévén a "movie" szó magánhangzóinak kivonatolása után ő a következő eredményre jutott: "mvy". Azonban előfordulhat, hogy az ott mást jelent. Senki nem tudja egyelőre megmondani, de rá se rántsunk. A játék tarolt, reméljük a film is ütni fog - megateszt a főoldalon!
5.
5.
fojesz
Hááát... IMDB :):



Prey (2007)



More information for this In Development project is only available on IMDbPro. To sign-up for a 14-day free trial, click here.
4.
4.
Halfer
Nagyon nagyon remélem amit Uwe Boll-ról írtál fojesz, jó messze kerülje el a filmet!!!

Amúgy féltem hogy ebből film lesz. De ha belegondolok nem rossz ötlet. Tökéletesen a vászonra lehet majd vinni, ha a fegyverek és a lények passzolnak akkor minden jó. Na meg persze Tommy személye, de a szinkronja megvan, talán maga a színész is ő, az az indián :)
3.
3.
General Thomas
ha a nayg része olyan lesz mint a Doom-ban az belső-nézetes-lövöldözés akkor jó lesz! :D
2.
2.
Alhun
WOW emberek, ez má hír a javából! Gondolom erről is le akarnak húzni minden bőrt amit csak lehúzhatnak, de azért reméljük nem sül el rosszul. Ha ez a hír igaz, akkor nálam biztos nagyobbat fog ütni mint a Pokember 3! (Pedig erősen Venom rajongó vagyok, de valahogy ez jobban megfog most)
1.
1.
skiz0
lol...ez nem semmi :D

remélem tényleg lesz film, a Doom szintjét megüti legalább :D

na várjuk :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...