Már ki is próbálható a PC-s Mortal Kombat XL

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A teaserek után nem sokkal hivatalosan is megerősítette Ed Boon és csapata, hogy PC-re is megjelenik a Mortal Kombat XL. Mi több, a játék ki is próbálható a hétvégén egy bétateszt keretein belül!

A NetherRealm a tegnapi hírek után nem sokkal megerősítette, hogy dolgoznak a PC-s Mortal Kombat X frissítésén, sőt, ezen a hétvégén már ki is próbálható a Mortal Kombat XL bétája - a letöltéshez nincs más teendőd, mint ellátogatni a játék Steam-adatlapjára, és rákattintani egy linkre. A tesztlehetőség augusztus 29-én, este 6 órakor ér véget magyar idő szerint.

A Mortal Kombat XL tavasszal jelent meg PS4-re és Xbox One-ra, akkor úgy tűnt, hogy a Warner Bros. és a fejlesztőcsapat már lemondott a küszködve rajtolt PC-s verzió támogatásáról. Nagy kár lett volna, ha annyiban hagyják a dolgot, az XL-lel ugyanis négy új karakter és netkódfrissítés is érkezett.

Azt még nem tudjuk, hogy a végleges változat megjelenése mikor várható.

5.
5.
dcba
#4: Mert ez csak egy beta teszt. Kapott a jatek egy uj online kodot es azt akarjak stresz tesztelni. Ha te cimboraddal localba nyomjatok, azzal semmi online tevekenyseget nem vegeztek, ergo nem lenne segitseg.

Ez nem jofejsegbol van ingyen, hanem mert mi vagyunk a beta tesztelok.
4.
4.
Gykrizsi
Komolyan, utálom az ilyent. Ingyen adják, de nem lehet ketten tolni, az online menün kívül minden lockolva van. Így aztán sokat érek vele.
3.
3.
dcba
#2: Az ugy is marad mar. Mondjuk szerintem is jobban neztek ki a 9ben 60 fpssel, de ez legyen a legkevesebb.
2.
2.
Hunork
Az Xrayek még mindig 30fpsre vannak lockolva?
1.
1.
KőbányaKispest
Ha már ingyen van, élni kell vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...