Bezár a Ghost Recon Phantoms

Link másolása
A Ubisoft úgy döntött, hogy leállítja négy free-to-play címének szervereit, így még ebben az évben bezár a Ghost Recon Phantoms, a The Mighty Quest for Epic Loot, a Might & Magic: Duel of Champions és az Endwar Online.

Komoly selejtezésbe kezdhetett a Ubisoft, ugyanis leállítja négy free-to-play címének a szervereit. A valós pénzzel való kereskedést minden cím esetében letiltották, azonban a megmaradt játékbeli valutát még el lehet költeni.

A The Mighty Quest for Epic Loot október 25-én szűnik meg, a Might & Magic: Duel of Champions és az Endwar Online szerverei október 31-én állnak le, a Ghost Recon Phantoms pedig december 1-jén válik elérhetetlenné.

8.
8.
Stranger
Csak a Ghost Recont próbáltam, nem volt rossz játék, csak nem igazán volt elég összetett hogy beszippantson egy erős réteget, ráadásul rosszul volt optimalizálva ami egy f2p játéknál öngyilkosság. Addig nem jutottam el hogy feltűnjön de úgy tudom P2W is volt, sokan a kiadót szidják. Azért sajnálom, a Mighty Questes játék sem tűnt olyan rossznak. Orosz szerverek majd biztos indulnak.
6.
6.
GODL1KE
RIP maradok a SIEGe-nél!
4.
4.
moonborn
Pont tegnap néztem a gameshopon a megjelenő ubisoft játékok árait,mint pl. az új ghost recon vagy a for honor-ét is,milyen alapon árulja őket a ubisoft PC-re konzolos áron ? Na és persze a watch dogs is,19ezerre van árazva mind -.-
3.
3.
vonbear
Egyébként a Ghost Recon Phantoms egy nagyon jó játék lehetett volna, ha nem fókuszáltak volna ennyire erősen arra, hogy Pay-to-Win legyen a játék. :\ Amikor még először kipróbáltam élvezhető volt, nehézkes az előre jutás de nem lehetetlen. Aztán pár hónapja letöltöttem megint, hogy megnézzem mi a helyzet vele: elvettek mindent az accountomról és csak úgy lehetett volna elkezdeni a játékot, ha megveszem a Starter Pack-et. Ezt hívom én egy jó játék hanyatlásának. :\
1.
1.
DON GONDOCS
Oda megy a szemét ahova való. Pedig ezek ingyenesek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...