A Facebookra is streamelhetjük a Blizzard címeit

A hétvégén élesedett a Battle.net kliensében az új lehetőség, így immáron közvetlenül a közösségi oldalra is streamelhetünk némi gameplayt. Az opció még bétaüzemben fut, így hibák előfordulhatnak.

Még júniusban jelentette be a Blizzard, hogy partnerséget kötött a közösségi oldallal, így nemcsak a Twitch-re és a YouTube-ra streamelhetjük a Blizzard játékait, hanem a Facebookra is. A lehetőség a hétvégén élesedett Amerikában, Délkelet-Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon, miután frissült egyet a Battle.net kliense. Hamarosan Európában is elstartol a rendszer.

Ha te is szeretnél a Facebookon közvetíteni, nem kell mást tenned, mint rákattintani a kliens jobb felső sarkában lévő kis kameraikonra. Az első alkalommal be kell jelentkezned a Facebook-fiókodba, majd megjelenik egy felugró steaming-ablak, ahol opcionálisan ki- és bekapcsolhatod a mikrofont és a webkamerát, és máris indíthatod a közvetítést.

A rendszer gyors és könnyen használható, és már most flottul működik, noha még csak bétaüzemben fut. Ha a stream elindult, minden érdeklődő követheti azt a Facebookon keresztül.

7 komment - szólj hozzá!