Assetto Corsa - bemutatkozott a szezonbérlet

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 29.
  • Hír
Link másolása
Múlt héten végre konzolokra is megjelent a PC-n már egy ideje nyüstölhető Assetto Corsa, így az 505 Games időszerűnek látta bemutatni a játékhoz később érkező tartalmakat összegyűjtő Season Passt is.

Múlt héten végre konzolokra is megjelent a Kunos Simulazioni és az 505 Games első közös munkája, az Assetto Corsa, amihez egy, az ilyenkor szokásos szezonbérlet is jár majd. A 25 fontos árcédulával ellátott Season Pass többek között DLC-ket (Red Pack, két Porsche-csomag, japán témájú kiegészítés), pályákat és harminc vadonatúj járgányt csap majd az eddigi kínálathoz.

Daks hamarosan alaposan kivesézi a játékot.

11.
11.
#9: Én is billentyűzeten teljesen élvezek és nagyon jól tudok irányítani minden és mindenféle játékot. Viszont úgy látom, hogy tetemes mennyiségű játék van, amit végső soron kényelmesebb gamepad-el tolni. Egy ilyenben, mint az Assetto Corsa meg tényleg nem mindegy, hogy az analog gáz-fék + kormányzás lehetőségét használva mész, vagy billentyűzeten. Bármelyik konzolod van, jobban jársz ezzel a játékkal, ha a cucc gamepad-jával próbálod. Én a box 1 irányítóhoz üzletben vettem egy eredeti microsoft usb vevőt és így vezeték nélkül is hibátlanul megy minden. Olcsóbb megoldás, ha egy sima USB kábelen a gépbe dugod a holmit és akkor ismét teljesen jól megy bármiféle röccenés nélkül. Legalábbis a MS controller. De gondolom a PS-est sem lehet nagy varázslat rálőni a gépre és többen írtak olyat, hogy nekik faszán működik és elégedettek.
9.
9.
crytek
#7: De van mivel konzolom az van de nem szeretek autos játékot + pc-n azzal játszani.
De lentebb írták azzal is rossz így előreébb nem lennék vele.

Pc-n életembe egyetlen játékot toltam game paddal az a Resi 4 korai verziója volt amikor még totál mentes volt az egeres billes irányítástól... Én billentyűzetes vagyok és most akkor sajnos ez a káromra van mivel a Dirt Rally után ez is kimarad :(
7.
7.
#6: Nincsern semmilyen gamepad-ed?
6.
6.
crytek
#5: Kár ,mert videok alapján remek game. Akkor kimarad :(
5.
5.
Ooorky
#4: Gamepad-dal is elég kaka volt, ehhez KELL egy normális kormány.
4.
4.
crytek
Megkapta végre a 75%-ot most csak 5 EURO steamen az alap játék ára!
Aki tolta billel milyen a game nehéz esélytelen vagy lehet vele tolni és eredményeket elérni?
2.
2.
Mekee85
#1: Sokmindennel egyetértek, de a szezonpassz?
Ez a lényege, előre megveszed az adott szezonra a további kiegészitőket olcsobban, mintha külön-külön tennéd. És mindíg a játékkal együtt jön.
A baj inkább ott van, ami minden mai játék baja, hogy a dlc sok esetben már nem kiegészít, hanem a megjelenés napján kivágott tartalmat oldja fel.
Nem lenne baj ha egy szezonbérlet azt tartalmazná, hogy na majd idővel ezt meg azt belerakjuk, és ezg kell fizetni, de sok esetben inkább az ezt meg azt kivágtuk a plusz profitért és azt fizesd meg filozofia van.
1.
1.
vanpear
Nagyon jó játék. Remélem a GT Sport irányítása hasonlítani fog erre. Viszont a körítéssel vannak gondok.
1. Vége a versenynek és bedob a pitbe. Nah meg a menü. Jó a minimalizmus, de ennyire.
2. A nehézségi szint skálázással valamit nagyon mellélőttek. A hard és a medium között nem sok kül. van, és néha az easy sem, olyan könnyű, sőőőt.
3. Meg se jelent, de már a season pass-t, akarják eladni, úgy hogy egy csomó autónál teszik a letöltés jelet. Szerintem pofátlanság.
4. Miért nem állíthatom a beállításaim verseny közben. Miért kell kilépni ?

Egyébként, akik szeretik a műfajt azoknak finom kis csemege.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...