Szeptemberben jelenik meg a H1Z1: King of the Kill

Link másolása
Kilép a Steam Early Access programjából a H1Z1 arena shooteres mellékága és végre elérhetővé válik a teljes változat. A konzolos kiadás fejlesztését azonban határozatlan időre felfüggesztették.

Szeptember 20-án elhagyja az Early Accesst a H1Z1: King of the Kill, és elérhetővé válik a teljes változat a Steamen. A H1Z1-et februárban bontották ketté a fejlesztők egy túlélőjátékká és egy arena shooterré - ez utóbbi teljes változata fog tehát jövő hónapban megjelenni.

Év elején még azt ígérték a fejlesztők, hogy valamikor nyáron konzolokra is megjelenik a King of the Kill, most azonban rossz híreket kaptunk. A PC-s megjelenés mellett azt is elárulták a fejlesztők, hogy a PS4-es és Xbox One-os változatok fejlesztését határozatlan időre felfüggesztették. Elmondásuk szerint azt remélték, hogy egyszerre tudják kiadni mindhárom platformra a címet, azonban hamar világossá vált számukra, hogy ez nem fog sikerülni. Egyelőre tehát szeretnének a PC-s verzióra koncentrálni és csak utána belefogni az átiratokba.

1.
1.
Szerintem nem kár érte, hogy nem jön konzolra, jól befürödtek vele...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...