Mass Effect - ne számítsunk a trilógia újrázására

Legalábbis Peter Moore, az EA jelenlegi alelnöke szerint. Moore ugyanis az IGN-nek adott interjúban elárulta, az egész cég a jövőbe tekint, és régi játékok leporolása helyett ők az új címek fejlesztésében hisznek.

Bár augusztus közepén az EA Studios fejese, Patrick Söderlund úgy nyilatkozott, hogy már az Electronic Arts is kacsintgat a korábbi címek leporolása felé, most mégis lehet, hogy ebből nem lesz semmi.

Az EA Sports zászlóvívője, az EA egy másik alelnöke, Peter Moore ugyanis azt találta mondani az IGN-nek adott interjúban, hogy ők inkább a jövőbe tekintenek és nem tervezik, hogy korábbi játékaikat remastereljék.

Mindez a Mass Effect-sorozat kapcsán merült fel, amire Moore elmondta, nyilván megtehetnék, hogy könnyen és gyorsan keressenek pénzt, hiszen rengetegen szeretnének játszani a feljavított változatokkal. Éppen ezért rengeteg alkalommal kapja meg ugyanezt a kérdést, de ahogy ő fogalmaz, ez akkor sem fog megtörténni. Véleménye szerint azért nem, mert ők nem a múltban élnek, hanem a jövőbe tekintenek. Példaként hozta fel a Mass Effect következő részét, az Andromedát, amiről elárulta, a teljes BioWare-t lefoglalja jelenleg a fejlesztés. 

Moore egyébként úgy véli, ez más csapatokra is igaz, így más se tudná bevállalni egy esetleges remaster-kiadás elkészítését.

25 komment - szólj hozzá!