Nintendo 3DS-bejelentések ömlesztve

A tegnapi Nintendo Direct kizárólag a 3DS-ről szólt, rengeteg bejelentés és friss infó várt a kézikonzol szerelmeseire. Jön az új Pikmin, tankos játékkal készülnek a japánok, és újra mozog az Ever Oasis is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#2
Na ez az igazni Nintendo minőség amihez igazán értenek. Mióta kiléptek a 6 generációból csak árnyéka önmagának a cég. A gamboy és játékaiból is többet adtak el mint a GC vagy 64ből. saját maguknak csinálják a konkurenciát. A wiiU szar volt, ez tény. A wiiU-t talán megmenti a hordozható tablet kontroller, de kétlem hogy átütő siker lesz.. Na mind 1 a 3ds tökéletesen hozza a formáját.
#1
Az Animal Crossing: New Leaf az egyik kedvenc játékom 3DS-re. Kíváncsian várom, hogy mit fog még tartalmazni a frissítés, állítólag még több új funkciót is bemutatnak egy külön Direct adásban.

A Wii U portoknak nagyon örülök, ugyanis csak egy 3DS-em van, így eddig sem a Super Mario Maker-t, sem pedig a Yoshi's Woolly World-öt nem tudtam eddig kipróbálni. Kár, hogy az előbbiből teljesen kivették az online funkciókat, és csak StreetPass-szel lehet megosztani az elkészített pályákat.

A Pikmin egy kicsit ötlettelennek tűnik, nem tudom, mennyire lesz élvezhető a képernyőtapizós játékmenet. A Chibi-Robo esetében sem sült el jól a "platformerizálás"... Majd jövőre meglátjuk, hogy ebből mit tudnak kihozni.