Quantum Break - csúszik a steames megjelenés

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 2.
  • Csúszás
Link másolása
Azon ritka esetek egyike, amikor a dobozos változat gyártása szól közbe: habár a Quantum Break készen van, a Timeless Collector's Edition nevet viselő lemezes kiadás munkálatai megcsúsztak, ezért késik a steames premier is.

Miután számok is alátámasztják, hogy a játékosok nem igazán kedvelik a Windows Store-t és az UWP-s játékokat, a Microsoft is belátta, hogy esetleg a Steamen is érdemes lenne szerencsét próbálnia. Fél év késéssel ugyan, de a Quantum Break be is veszi a Valve áruházát, azonban az imént kiderült, nem szeptember 14-én, hanem csak két héttel később, szeptember 29-én.

A csúszásról a forgalmazói feladatokat ellátó THQ Nordic számolt be. Miután a Quantum Break a steames változattal párhuzamosan dobozos formában is boltokba kerül, a Microsoft külön partnert igazolt a lemezes kiadás, a Timeless Collector's Edition terjesztésére. Ebből már kitalálhattátok, hogy éppen ez utóbbival van a baj: habár a THQ Nordic nem részletezte túlzottan a történteket, közleménye szerint a vártnál több időt vesz igénybe az új csomag gyártása, emiatt halasztották el a megjelenést mindkét kiadás esetében.

9.
9.
#8: ...és ez az oldal megbízható?
8.
8.
dcba
#7: cdkeys.com-on £20, annyit meger, ha nem zavar a sok cutscene.
7.
7.
coderman
Remelem egybol le is arazzak :D
6.
6.
rayden02
#1: Szerintem csak a Denuvo-t implementálják! :D
5.
5.
DON GONDOCS
Majd bundleban jó jóelsz :D mondjuk szimpatikus játék biztos megveszem.
4.
4.
crytek
Hát igen. Ennyit is ér az MS Store. Azt a 2%-ot is erősen sokallom. Gondolom az a kezdeti 3500 Ft-os ár baki miatt lehetett.
3.
3.
user101
Nem érdekelnek a kifogások, adják már ide oszt jó napot ! :D
2.
2.
Juha
#1: Szerk.: egyébként mi értelme lenne csúsztatni a digital premier-t, szerintem ez csak kifogás, de ne legyen igazam
1.
1.
Juha
Nafene, még a végén kiderül, hogy (okulva pl. a No man's sky-ból) a Steam bevezet valami minőségkövetelményt, és nem árul csak úgy bármit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...