Még többet kell várnunk az Uncharted-mozira

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Eddig is lehetett sejteni, most már viszont biztos, hogy jövő nyáron sem kerül mozikba az Uncharted filmváltozata. A projekt szerencsére nem állt le, de a Sony kivette a megjelenései közül az adaptációt.

Tavaly augusztusban jelentettük, hogy 2017. június 30-án kerül mozikba az Uncharted filmváltozata, azonban úgy fest, mégsem ez lesz a premier dátuma: a Comingsoon.net törölte a naptárjából az adaptációt, aminek a háttérében - remélhetőleg - egy újabb késés állhat.

Amin persze cseppet sem lennénk meglepve. A Naughty Dog áprilisban még úgy nyilatkozott, hogy állnak a filmes projektjeik, a munkálatok valószínűleg csak nem olyan régen kezdődtek újra, amikor is leigazolták hozzá Joe Carnahant (The Grey, The A-Team) forgatókönyvíróként.

Rajta kívül csak producerei és egy kreatív kontrollért felelős munkatársa van az Unchartednek, rendezője továbbra sincs - és bár Carnahan azt mondta, ő a direktorkodást is magára vállalná, a Sony még nem bízta meg ezzel a feladattal, és ebben valószínűleg az is közrejátszik, hogy az új Bad Boys-film is az ő kezei alatt készül.

De legalább Carnahan továbbra is aktív. Talán véletlen, talán nem, de a minap több tweetet is megejtett a mozival kapcsolatban, ígérete szerint a forgatókönyv alapján "nagyon jó" és "akciódús" nyitójelenetre számíthatunk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...