Firewatch - hamarosan itt az xboxos változat

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A Campo Santo bejelentette, hogy szeptember végén érkezik Xbox One-ra a Firewatch, ráadásul két új funkciót kapnak az új és a meglévő játékosok. Részt vehetünk egy "audiotúrán", és jön a free-roam mód is.

A Campo Santo nem akarja elengedni a meglehetősen nagy kritikai sikernek örvendő Firewatchot. Szeptember 21-én az Xbox One-tulajok is lecsaphatnak a drámai és megható narratívával felvértezett "sétaszimulátorra", amit kapásból két új funkcióval vérteznek fel.

Az első az Audio Tour, amely "részben egy múzeumi séta, részben fejlesztői kulisszatitkokat" elmesélő opció. Tippünk szerint egy interaktív audiokommentárral bővül az alapjáték, az első konkrétumok napokon belül befutnak. Az Audio Tour minden játékos számára elérhető lesz, így a PC-sek és a PS4-es is megkapják egy ingyenes frissítés keretében.

A készítők emellett elhintették, hogy hamarosan élesedik a free-roam mód is, melyben szabadon fedezhetjük fel a vadon titkait, váltakozó nappalok és éjszakák mellett.

6.
6.
zozo76hun
egy ilyen seta-szimulatorhoz eleg sztem a 30 fps, max lemegy 900p-re vagy 720p-re. jatszani akarok nem az 1080p-re vagy a 60fps-re hoki-makizni... ;)
5.
5.
delphijos
#4: Dehogy. Launch-kor durván ugrált a framerate, ezt javították egy patch-el, de 60 fps nincs, inkább stabil 30. Azért ebben a Unity engine is durván benne van. PC-n ugye meg lehet kerülni "erőből", de a konzolokon nem......
4.
4.
zozo76hun
3.
3.
ollie92
Bírni fogja az xbox 1 az 1080p / 60 FPS-t ? :D :D
2.
2.
shatterhand
free roamnak örülök váltakozó napszakkal és időjárással
igazat megvallva ezt bárhol kérdeztem annakidején senki se válaszolta meg és így az volt bennem hogy akkor ez lineáris kaland fix nap/időjárással.

de most fogom megvenni majd pont emiatt a free roam miatt
1.
1.
zozo76hun
mondjuk anno vegigneztem a thevr vegigjatszasat, de ennek ellenere lehet benevezek ra mert nagyon tetszett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...