A Titanfall 2 kihagyja az EA Accesst

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 5.
  • Hír
Link másolása
A Respawn megerősítette, hogy a Titanfall folytatása kimarad az EA Access és az Origin Access szolgáltatásokból, nem kapnak kedvezményt rá az előfizetők, és a korai próbalehetőségről is le kell mondanunk.

Neked is gyanús volt, hogy az Electronic Arts nem dobálózik az EA Access-előfizetéssel a Titanfall 2-előzetesek végén? Mint kiderült, elég jó oka volt rá, a Gamereactor magazin értesülései szerint ugyanis a Respawn új FPS-e nem lesz elérhető az EA Access és az Origin Access szolgáltatások részeként. Legalábbis kezdetben.

Ez azt jelenti, hogy a megjelenéskor nem kapunk rá kedvezményt, ha előfizetők vagyunk, valamint a korai próbalehetőségről is lemondhatunk - a többiekkel együtt, október 28-án eshetünk neki a játéknak. Hogy mi az oka ennek, arról nem beszéltek a készítők, noha a közelmúlt összes EA-játékát támogatta a rendszer.

13.
13.
user101
Hát vicces, de én is lemaradtam a Battlefield vonatról, sokkal inkább várom ezt. Mit sokkal inkább ? Ez érdekel az meg nem ! :D
12.
12.
DON GONDOCS
Lesz benne kampány, már jobb mint az első. Ha az első rész multiját kipolírozzák, hozzáadnak-kiveszik ami rossz volt. Már az egyik legjobban várt fps lesz.
11.
11.
#10: Persze mindenki, azért láttam csomó pozitív youtube-os videót, és van aki szidta, de az is úgy, hogy miket változtassanak rajta majd. Amúgy a hivatalos fórumon is írkálok-olvasgatok visszajelzéseket, ott sincs sok szidás, inkább csak jótanácsok.

Amúgy ha azt mondod jogosan akkor fejtsd ki, szerinted miért szar?
10.
10.
Hunork
#9: Jó visszajelzések?
Mindenki sz@rrá szidta a játékot(jogosan)...
6.
6.
s4jtqkac
Kíváncsi voltam, melyik lesz az elsö kivétel..
5.
5.
RoyalA
Engem is meggyőzött. Előrendelve. Első napos vétel. Nálam a BF1 kerül
"majd egyszeri "státuszba.
4.
4.
RoyalA
Engem is meggyőzött. Előrendelve. Első napos vétel. Nálam a BF1 kerül
"majd egyszeri "státuszba.
3.
3.
Codehook1337
#2: Xbox csak nem voltam a beta idejen itthon :/
2.
2.
KeXxX
#1: PC-s kolléga? Engem meggyőzött a játék, de olyan nagy változást nem érzek az első rész és e között. De egyébként a falon futást a Black Ops 3 hajtotta végre mesterien, itt, legalábbis a BO3 után nagyon gyerekcipőben jár a dolog :D
1.
1.
Codehook1337
Hat akkor ez se lesz elso napi vasarlas. Pedig accesbe meggyozhetett volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...