Red Dead Redemption - készül a remaster?

A legújabb pletykák szerint hamarosan felmelegített változat formájában is visszatér a Red Dead Redemption, miközben egy darabig úgy nézett ki, hogy egy plakát idő előtt lebuktatta a Red Dead Retribution névre keresztelt folytatást.

A Red Dead Redemption folytatásáról már évek óta pletykálkodnak, de most nagyon úgy néz ki, hogy a Rockstar egyszerre két fronton is támadást indít a rajongók pénztárcájával szemben.

Egy koreai magazin, a Game Focus ugyanis tegnap megbízható forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy gőzerővel készül a nemrég már Xbox One-on is játszhatóvá vált Red Dead Redemption újrakevert kiadása. A remaster-változat állítólag PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve nagy valószínűséggel PC-re készül. A magazin szerint a nagy bejelentésre a holnapi PlayStation Meetingen kerül sor, a premier pedig 2017 első felében lesz esedékes.

Ezt aztán ma sikerült megfejelni, egy ideig ugyanis úgy nézett ki, hogy egy gyönyörű plakát idő előtt leleplezte a régóta várt második részt, ami a Twitterre felkerült fényképek alapján Red Dead Retribution néven futott volna. Végül hamar kiderült, hogy mindössze egy rajongói munkáról van szó, amit aztán a készítő elküldött a Rockstar számára.

21 komment - szólj hozzá!