Red Dead Redemption - készül a remaster?

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 6.
  • Pletyka
Link másolása
A legújabb pletykák szerint hamarosan felmelegített változat formájában is visszatér a Red Dead Redemption, miközben egy darabig úgy nézett ki, hogy egy plakát idő előtt lebuktatta a Red Dead Retribution névre keresztelt folytatást.

A Red Dead Redemption folytatásáról már évek óta pletykálkodnak, de most nagyon úgy néz ki, hogy a Rockstar egyszerre két fronton is támadást indít a rajongók pénztárcájával szemben.

Egy koreai magazin, a Game Focus ugyanis tegnap megbízható forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy gőzerővel készül a nemrég már Xbox One-on is játszhatóvá vált Red Dead Redemption újrakevert kiadása. A remaster-változat állítólag PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve nagy valószínűséggel PC-re készül. A magazin szerint a nagy bejelentésre a holnapi PlayStation Meetingen kerül sor, a premier pedig 2017 első felében lesz esedékes.

Ezt aztán ma sikerült megfejelni, egy ideig ugyanis úgy nézett ki, hogy egy gyönyörű plakát idő előtt leleplezte a régóta várt második részt, ami a Twitterre felkerült fényképek alapján Red Dead Retribution néven futott volna. Végül hamar kiderült, hogy mindössze egy rajongói munkáról van szó, amit aztán a készítő elküldött a Rockstar számára.

18.
18.
Chrysh
#17: Kár gizdáskodnod arra, hogy milyen jó az RDR, majd mindenki maga eldönti, hogy milyen, oké?
17.
17.
crytek
Elképedve olvasom némely kommentet,hogy valaki még arra sem méltatta ezt a játékot ,hogy videokat nézzen róla. Van is minden ha olyan jó lesz mint a xy game... Ha kicsit is utána néztetek volna kiderült volna hogy a lent felsorolt összes putri western cucc összesen sem tesz ki egy RDR-t.
13.
13.
crytek
#9: 40 lol hol élsz te ami nem indie minden kb 60$/euron-on nyit.
12.
12.
x360player
#2: A RDR az előző generáció egyik,ha nem a legjobb játéka. Vétek kihagyni,főleg,ha szereted a western filmeket.
10.
10.
Sullivan92
húú mit nem adnék érte, ha a Red Dead Redemption végre kijönne PC-re :P
9.
9.
dcba
#8: Ha penzehesek, akkor kiadjak PCre es tuti racsaphatjak a 40 euros cimket, mert sokan mint valami megvaltot tartjak szamon az RDRt es tuti mindenki zombi modjara fizetne ki. A GTA 5 is, ha ugy vesszuk egy 2 es fel eves remaster jatek volt teljes aron.
8.
8.
Uborka2
#1: Nem hangemberek hanem pénzéhes emberek.
7.
7.
user101
Az RDR-hez nem volt szerencsém, lévén a világból ki lehet kergetni bármivel ami western jegyei hordozza magán. Aztán belefutottam a Call of Juarez-Gunslinger-be és nem akartam elhinni mennyire hatalmas, zseniális, fantasztikus, szórakoztató a játék annak ellenére, hogy nincs tele automata / lézer és atom-fegyverekkel... El sem akartam hinni, annyira élveztem, pedig az elődjei szánalmasan csapnivalóak voltak. Aztán hipp-hopp alig 8 óra alatt vége is lett és én nagyon szomorú voltam. Ha nekem 8 akkor ez egy 4-6 órás játék... :( Sebaj, amint végeztem a Titan Questtel ( anniversary ) és a Batman Arkham Asylum-al, rögvest neki is esek megint! :DDD

Szóval, ha egy olyat képes lenne kedves Rockstar csinálni, mint a Gunslinger akkor várjuk szeretettel, egyébként ne pazarolják az időnket holmi nyomi western-re :DDD Az hagymás-bab nélkül kutyafüle! :D
6.
6.
hoaw
#4: Red dead revolverrel játszottam. Eléggé furcsa játék. Nem nagyon csodálkozom, hogy elfelejtődött.
5.
5.
pszihoapu
#2
+1
en probaltam ps3-on, baromi jonak tunik, csak loni nem tudtam benne.majd egerrel, pc-n!:)
4.
4.
DON GONDOCS
#2: Most biztos megköveznek, de nem vesztettél vele semmit. ugyan egyszer jó volt végigjátszani, de azért a küldetések elég behatároltak de mindent kihoztak amit ebből a témábó lehet. Valaki játszott a Red Dead Revolverrel?
3.
3.
crytek
#2: LOL. A GUN a RDR-hez képest a legocskább indie jákékok legrosszabbika.
2.
2.
godach
Nekem eddig kimaradt ez az RDR, de ha csak kicsit is megközelíti a GUN minőségét, mindenképp teszek vele egy próbát.
1.
1.
crytek
Úgyse merik pc-re kiadni...hangemberek! :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...