Red Dead Redemption - készül a remaster?

A legújabb pletykák szerint hamarosan felmelegített változat formájában is visszatér a Red Dead Redemption, miközben egy darabig úgy nézett ki, hogy egy plakát idő előtt lebuktatta a Red Dead Retribution névre keresztelt folytatást.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#20
Jöhet!
#18
#17: Kár gizdáskodnod arra, hogy milyen jó az RDR, majd mindenki maga eldönti, hogy milyen, oké?
#17
Elképedve olvasom némely kommentet,hogy valaki még arra sem méltatta ezt a játékot ,hogy videokat nézzen róla. Van is minden ha olyan jó lesz mint a xy game... Ha kicsit is utána néztetek volna kiderült volna hogy a lent felsorolt összes putri western cucc összesen sem tesz ki egy RDR-t.
#16
#15: Kitalál valami mást...
#14
:(
#13
#9: 40 lol hol élsz te ami nem indie minden kb 60$/euron-on nyit.
#12
#2: A RDR az előző generáció egyik,ha nem a legjobb játéka. Vétek kihagyni,főleg,ha szereted a western filmeket.
#11
#3: +1
#10
húú mit nem adnék érte, ha a Red Dead Redemption végre kijönne PC-re :P
#9
#8: Ha penzehesek, akkor kiadjak PCre es tuti racsaphatjak a 40 euros cimket, mert sokan mint valami megvaltot tartjak szamon az RDRt es tuti mindenki zombi modjara fizetne ki. A GTA 5 is, ha ugy vesszuk egy 2 es fel eves remaster jatek volt teljes aron.
#8
#1: Nem hangemberek hanem pénzéhes emberek.
#7
Az RDR-hez nem volt szerencsém, lévén a világból ki lehet kergetni bármivel ami western jegyei hordozza magán. Aztán belefutottam a Call of Juarez-Gunslinger-be és nem akartam elhinni mennyire hatalmas, zseniális, fantasztikus, szórakoztató a játék annak ellenére, hogy nincs tele automata / lézer és atom-fegyverekkel... El sem akartam hinni, annyira élveztem, pedig az elődjei szánalmasan csapnivalóak voltak. Aztán hipp-hopp alig 8 óra alatt vége is lett és én nagyon szomorú voltam. Ha nekem 8 akkor ez egy 4-6 órás játék... :( Sebaj, amint végeztem a Titan Questtel ( anniversary ) és a Batman Arkham Asylum-al, rögvest neki is esek megint! :DDD

Szóval, ha egy olyat képes lenne kedves Rockstar csinálni, mint a Gunslinger akkor várjuk szeretettel, egyébként ne pazarolják az időnket holmi nyomi western-re :DDD Az hagymás-bab nélkül kutyafüle! :D
#6
#4: Red dead revolverrel játszottam. Eléggé furcsa játék. Nem nagyon csodálkozom, hogy elfelejtődött.
#5
#2
+1
en probaltam ps3-on, baromi jonak tunik, csak loni nem tudtam benne.majd egerrel, pc-n!:)
#4
#2: Most biztos megköveznek, de nem vesztettél vele semmit. ugyan egyszer jó volt végigjátszani, de azért a küldetések elég behatároltak de mindent kihoztak amit ebből a témábó lehet. Valaki játszott a Red Dead Revolverrel?
#3
#2: LOL. A GUN a RDR-hez képest a legocskább indie jákékok legrosszabbika.
#2
Nekem eddig kimaradt ez az RDR, de ha csak kicsit is megközelíti a GUN minőségét, mindenképp teszek vele egy próbát.