Van esély az újabb Killzone-játékokra

A Game Informer októberi kiadásának címlapsztorija a Guerilla Games következő játéka, a Horizon: Zero Dawn lesz. A stúdió vezetője, Hermen Hulst ennek apropóján interjút adott és a Killzone jövőjéről is mesélt.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#14
#13: ,,feltúrbózott pro minőségben"

Vagyis ugyanolyanban. :D
#12
Hát nem tudom, szerintem hagyják a francba. Mondanám, hogy szódával elmegy a széria, de kurvára nem...
#11
Az egyik legjobb sorozat ps-n.
2. része mai napig pazar és változatos, nem scrippelt. Ahol fújt a szél és felrobbant egy hordó brutáljól fújta a szél a lángot. A 3. multijában meg dettó volt random hóvihar mint most a bf1-ben.
Az uccsó rész már túl színes volt nekem. pff
#10
Sztm. az 1ik legjobb FPS amivel jatszottam. SF kivul az osszes megvan :)
#9
Jó lenne , de a military csapat jellegét kérem vissza a Shadow Fall Single-ben nem volt valami jó. Inkább olyan legyen mint a 3.
#8
A Killzone egy brutálisan hangulatos mai napig gyűjteményem "nem eladó" részét képezi...

Nagyon nagyon kellene egy újabb jó rész de a Shadow Fall tényleg nem volt az igazi.
#7
Vitára jöhetne egy folytatás, illetve tényleg kiáltunk egy 2. és 3. rész ps4-es kiadásra!
#6
#1: +1
Egyedül csak az 1.részt játszottam rongyosra PS2-n, a többit ytb-n néztem meg, de nagyon jók voltak azok is, a SF-t kivéve, mert az tényleg elég unalmasnak tűnt.

#4:
Szerintem kezd el nyugodtan a legelsővel.:)
#5
#4: Az elso resz, az sztem mar elegge idejet mult, sztem nem tetszene, a masodik es a harmadik sztem baromi jo es izgalmas, a Vitas kiadas, elegge jo, az utolsomeg baromi unalmas. Ha erdekel a dolog, akkor ajanlom a Killzone 2-3t, esetleg ha van Vitad, akkor a Vitas Killzonet.
#4
Minimálisan sem ismerem a szériát, érdemes lenne elkezdenem? Mire számítsak? Jó vagy csak közepes kategória?
#3
Törölt felhasználó
#1: Egyetértek, alig bírtam végjátszani, annyira semmilyen volt, viszont a Killzone 2 brutális világába vagy a Killzone 3 gyönyörű helyszíneire visszamennék ismét egy remastered kiadásban :)
#2
Mondjuk az eddigi reszeket kiadhatnak kicsit remasterelve 60 fpssel PS4re, erre talan meg vevo is lennek.
#1
Ha olyan lesz mint a Killzone: Shadow Fall, akkor inkabb ne eroltessek. A tobbi Killzonet szerettem, de ez valami botranyosan semmilyen volt, kb ramentek arra, h villogjanak a grafikaval a PS4 megjelenesekor, de mint jatek, sztem unalmas es semmilyen volt es meg a Vita verzio is 10x izgalmasabb volt, pedig az csak egy kezikonzol kiadas volt.