A The Crew lesz a Ubisoft következő ajándéka

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 7.
  • Akció
Link másolása
Már be is jelentette a Ubisoft, hogy mi lesz a következő születésnapi ajándéka: a jövő héttől egy hónapon át ingyenesen tölthető a The Crew. Az akció továbbra is PC-, illetve Uplay-exkluzív.

Folytatódik a Ubisoft születésnapi akciósorozata, szeptember 14-től a The Crew-t tölthetik le a PC-sek egy hónapon át. Addig van időtök lehúzni az augusztusi ajándékot, a Rayman Originst, amely egy kiváló platformer, semmi esetre sem érdemes kihagyni.

A The Crew - amely egyébként már a Games with Gold akcióban is szerepelt - fogadtatása már nem volt ilyen pozitív, ettől függetlenül a Ubisoft nem áll le a támogatásával, épp mostanában jelentették be a legújabb kiegészítését.

16.
16.
Saby
#12: Hát szerintem a PoP-ot, meg a Splinter-t nem lehet már tölteni. Begyűjtöttem mind2-t így nem biztos, de szerintem olyan mint a Gold, az adott időszakban lehet csak.

#15 Mondasz valamit, ez a 14-es HSZ sem semmi :D Ilyet leír és még ő beszél gondolkodó emberről :D Miért ne lehetne eladni? Azt is le kell csukni, aki eladja az autóját? :D
13.
13.
tupaccc
5.Csak félig, azáltal, hogy alap verzió tulaj leszel, megkapod ingyen WR frissítést, ami grafikát, javításokat, dinamikus időjárást tartalmazza. Ha külön megveszed a WR-t, ott már megnyílnak az új kategóriák – drag, monster, drift, valamint a Summit bajnokság, ami szerintem a legjobb része a játéknak. 90óránál tartok :-D
12.
12.
Cooper Channel
"Addig van időtök lehúzni az augusztusi ajándékot."
Kicsit félreérthetően van ez megfogalmazva. Az adott időszakban be kell lépni, el kell fogadni az ajándékot. Onnantól kezdve a miénk mintha megvettük volna. Lehúzhatjuk ma, holnap, jővő hónapban, akármikor.
11.
11.
crytek
#5: Ez a poén a sima. Ha kell a Wild Run vedd meg.
10.
10.
shooter1234
Nyilván az lesz hogy wild run -os kezdőképernyő fogad, meglesz a grafikai update is, de a wild run -os versenyeken nem tudtok részt venni, viszont a pvp multi és az alapjáték tartalmai működni fognak.
9.
9.
scott84
#5
Az engem is érdekelne!
8.
8.
Ooorky
Asszem felrakom a Uplay-t, Blood Dragon miatt úgyis be kellett rá reg-elni.
5.
5.
Akkor ez már gyakorlatilag a Wild Run lesz, ugye?
4.
4.
Chelseafan1989
Nem értem Ps4-re miért nem adják oda.
3.
3.
crytek
Ennyi.Mondom én nem kell venni semmit full áron.
2.
2.
DON GONDOCS
Jó játék ajánlom mindenkinek, minden megvan benne ami a TD és NFSben jó volt.
1.
1.
Heldengeist
Meglepetés. Azt hittem, csak régi játékokat fognak nyomni. Sosem voltam rá annyira kíváncsi, hogy megkockáztassam a vételt, de így ki fogom próbálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...