Hivatalos: jön a PlayStation 4 Slim

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A jelenleg is zajló PlayStation Meetingen a Sony hivatalosan is elismerte az új, vékonyabb PlayStation 4 létezését. A kisebb, energiatakarékosabb modell a "nagyobb piacokon" szeptember 15-én debütál majd 299 eurós áron.

Ma este New Yorkban a Sony végre formálisan is bejelentette a kisebb, energiatakarékos PlayStation 4-et, melynek létezését - több szivárgás után - szinte már biztosra vehettük. Az új modell szeptember 15-én érkezik a "nagyobb piacokra".

Ami a hardvert illeti, a lényeg nem változott a régebbi modellhez képest, igaz, a Slim energiafogyasztása kevesebb. A funkcionalitását tekintve sincs változás, egyedül a kontrollert designolták át. Az új DualShock 4 egy újratervezett fénysávot kapott, ami a vezérlő elejére helyeztek.

Érdekesség, hogy az újés a korábbi modellek is megkapják a PS4 Prónál sokat szajkózott HDR-támogatást egy firmware-frissítés segítségével.

6.
6.
cannondale
Mennyivel energiatakarékosabb és kisebb?
Százalékban?
4.
4.
Gondolom ez a 300€-s változat csak 500 gigás gépet takar. XO-nál mintha láttam volna már 2 terás slimet is, itt is jó lenne.
3.
3.
overdosed90
#2: Akkor le kell takarni egy Tescos szatyorral :D
2.
2.
zozo76hun
nekem valahogy a kinezete nem nagyon jon be! :(
1.
1.
Neo1989
Szerintem ezt am mindenki tudta. De akkor ez lesz meg a 4K az eddigi gépeket meg akkor kivonják a. piacról.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...