Remaster-csomagot kap a LEGO Harry Potter

  • Írta: Shifty
  • 2016. szeptember 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Warner megerősítette, hogy a TT Games LEGO Harry Potter-kalandja mindent az egyben kiadást kap. A LEGO Harry Potter Collection októberben jelenik meg, egyelőre csak PlayStation 4-en.

A Warner Bros. és a TT Games hivatalosan is megerősítette, hogy október 21-én visszatér a korábban két felvonásban megjelent LEGO Harry Potter. A kollekció egy lemezen tartalmazza majd a LEGO Harry Potter: Years 1-4-et és a LEGO Harry Potter: Years 5-7-et. Emellett kapunk majd két DLC-t is, amelyek közül az egyik új karaktereket hoz be (Mardekár Malazár, Hollóháti Hedvig, Griffendél Godrik és Hugrabug Helga)m a másik pedig vadonatúj varázslatokkal bővíti repertoárunkat.

A LEGO Harry Potter Collection kizárólag PlayStation 4-re érkezik.

9.
9.
DON GONDOCS
#7: 8 rész Harry Potter collection, nem lenne rossz.
8.
8.
Winter
Lego HP jó, akárcsk LOTR. Talán...
7.
7.
Norbiii
Nem vittem végig talán egyik részét sem, (napokban kedvet kaptam hozzá) de a rendes játékot nagyon szerettem, örülnék ha például a rendes Harry Potter játékokat is kiadnák egyben.
6.
6.
Gykrizsi
#5: Szerintem az első Indi nagyon jó volt, de a Batmant is szerettem, bár azokat csak végigpörgettem.
5.
5.
hoaw
#2: Nekem csak ez, meg a Star wars 1-2 tetszett. Az Indiana Jones-os nekem szenvedés volt, a többit meg messzire elkerültem.
4.
4.
Gykrizsi
Egyébként meg elmegy a WB a francba, mert kiadták ahhoz a szaros Star Warshoz egy szezonbérletet, de két hónap alatt egy karakterpakk jött ki és egy ps exc. pálya, majd egy hónapja semmi. Facebookon többen is írogatnak nekik, de szarnak rá válaszolni.
3.
3.
Most akkor remasterelik is, vagy csak újra kiadják egyben? Nem mindegy.
2.
2.
Gykrizsi
#1: Szerintem a Karib tenger kalózai mellet ez volt a leg semmitmondóbb. Nem rossz, de én imádom az új karaktereket gyűjteni, itt meg tele volt dobálva minden féle egyenruhás diákkal.
1.
1.
hoaw
Ez volt az utolsó lego játék, ami még viszonylag le tudott kötni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...