Rise of the Tomb Raider - trailer a TGS alkalmából

Link másolása
Hétvégén tartják az idei Tokyo Game Show-t, mely alkalmából új trailert kapott a PlayStation 4-es Rise of the Tomb Raider. Bár sok újdonságot nem mutat, a vicces lezárás miatt már érdemes ránézni.

Október 11-én PlayStation 4-re is megjelenik a Rise of the Tomb Raider, melyből most egy új előzetes érkezett a Tokyo Game Show alkalmából. A 20 Year Celebration nevű csomagban rengeteg újdonság helyet kapott az alapkiadáshoz képest, így tartalmazni fogja az összes DLC-t, valamint az új kooperatív és zombimódot.

A Rise of the Tomb Raider támogatni fogja a PlayStation VR-t, valamint a PS4 Prót is - utóbbi változatról itt olvashattok bővebben.

10.
10.
PaprikaJancsi
#8: Szerintem sem újult sokat, viszont látszik, hogy meghallgatták a felhasználókat, mert leginkább azt javították, ami nem volt jó az előző részben (pl. több sírhely). Ha a régit szeretted, ez is tetszeni fog.
8.
8.
DON GONDOCS
#7: Jobb lett mint az előző? o.O Az előző részét vagy 4 szer végig vittem. Akkor csak megéri az árát. Na megnézem mennyi a dobozos kiadás.
7.
7.
Stranger
#5: Szerintem sokkal jobb lett mint az előző, bár még a felénél sem járhatok. A nyitott részek pl. sokkal jobbra sikerültek, jobban érzem hogy van értelme körbenézni, visszanézni előző helyekre... Végre van úszás, átgondoltabb a fejlesztés, vadászás. Szerintem nem szabad a survivor módot vagy micsodát használni, én még a térképet sem nyomom be, így játszottam az előző részt is, de ebben a részben még érdekesebb így a felfedezés, mert sokkal nyitottabb, több a felfedezni való. A sztori és karakterek viszont még mindig gyengék.
6.
6.
guba800
#5: Az biztos hogy a 2013-as sokkal jobb számomra is.ez az uj már tul vontatott.
5.
5.
DarkLord
Szerintem az "első" 2013-as sokkal jobb volt. Nekem ez már túl lövölde játék lett és sokszor éreztem azt, hogy nem hagy a játék nyugodtan felfedezni , állandóan jött valami szar, ami meg zavart. A fő történetről ne is beszéljünk annak a 70% tuti unalmas lövöldözés volt. Nem mondom, hogy nem esett le az állam egy-két helyszín láttán, de az 2013-as-nak volt egy olyan lendülete, ami végig fenn tudta tartani az ember érdeklődését még a néha ott is túlzásba vitt lövölde ellenére is. Nem mellesleg ps4-en a 2013-as 2000 ft, aki nem zsebelte még be hajrá, ezt a részt is , majd olcsóbban szerzem inkább be.
4.
4.
guba800
Nem rossz game. Még x360-on végigtoltam.
2.
2.
Gykrizsi
#1: Maga a csomag nem, de a tartalmak elvileg elérhetőek lesznek.
1.
1.
Uborka2
Ez a 20 annyversary kiadás One-ra is megjelenik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...