Hivatalos az Assassin’s Creed: The Ezio Collection

A korábbi pletykák igaznak bizonyultak, a Ubisoft ma bejelentette, hogy november közepén érkezik az Assassin’s Creed: The Ezio Collection. Mind a három Ezióra koncentráló részt megkapjuk felújított formában PS4-re és Xbox One-ra.

A Ubisoft nagyon mellélőtt a titoktartással, gyakorlatilag már hetek óta nyílt titokként tekinthetünk a kollekcióra. A franciák szerint van annyi potenciál az olasz csődörben, hogy kalandjait a jelenlegi generáción is élvezhessük. A The Ezio Collection az Assassin's Creed II-t, az Assassin's Creed: Brotherhoodot és az Assassin's Creed: Revelationst foglalja magában - mindegyik iteráció "továbbfejlesztett grafikával" operál.

A technikai részletek még nem ismertek (elképzelhető, hogy csak 30fps-sel futnak a címek), annyi azonban bizonyos, hogy egy meg nem nevezett egyjátékos DLC-t is kapunk, illetve a korong tartalmazni fogja a hős háttértörténetét elmesélő Assassin’s Creed: Embers és a háromrészes Assassin’s Creed: Lineage kisfilmeket is.

A tengerentúlon minden vásárló ingyen mozijegyet kap a decemberben érkező Assassin's Creed-mozifilmre is. Nem tudni, hogy ez nálunk is így lesz-e.

Az Assassin’s Creed: The Ezio Collection november 15-én érkezik PS4-re és Xbox One-ra.

20 komment - szólj hozzá!