Ilyen lett volna a Silent Hill: Broken Covenant

Mostanában alaposan rájár a rúd a Silent Hill-sorozatra. Nemrég a Hideo Kojima, Guillermo del Toro és Norman Reedus nevével fémjelzett rész került a kukába, most pedig kiderült, hogy egy PlayStation 3-exkluzív rész is ment a levesbe.

Nem ez az első alkalom, hogy évekkel később kiderül, hogy a Konami törölt egy új Silent Hill-játékot. Legutóbb ugye a Silent Hillsből nem lett semmi, korábban pedig a szintén törölt Silent Hill: Cold Heartból láthattunk jeleneteket.

A mostani epizódot a Climax Los Angeles készítette, kizárólag PlayStation 3-ra. A főhős Hector Santos atya lett volna, aki Arizonába látogat, miután unokahúga, Anna segítséget kér tőle. A játékmenet a klasszikus Silent Hill-vonalat követte volna, vagyis a harcok mellett felfedezés és sok-sok feladvány megoldása várt ránk, miközben a környezet folyamatosan változott.

A Konami végül nemet mondott a játékra. Később kisebb módosításokat eszközöltek, amiből aztán egy  epizódokra szabdalt játék képe körvonalazódott, Broken Covenant címen, ráadásul akkor már Xbox 360-ra is. Végül ebből se lett semmi.

3 komment - szólj hozzá!