100 millió példánynál jár az Assassin's Creed-széria

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 14.
  • Biznisz
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy a 2007-es rajtja óta több mint 100 millió példányt adtak el az Assassin's Creed-sorozat egyes részeiből. Ezzel elitligába került a cím, jóllehet az abszolút csúcstartó trónját még egyáltalán nem fenyegeti.

Óriási mérföldkőhöz érkezett az Assassin's Creed, a Ubisoft 2007-ben indult sorozata ma már több mint 100 millió eladott példánnyal büszkélkedhet. És bár az Assassin's Creed üzleti sikerét sosem firtatta senki, a széria ezzel hivatalosan is a legnagyobbak közé lépett, ezt a határt csak néhány cím tudta átlépni eddig. (A csúcstartó egyébként a Mario-sorozat, ami laza 528 millió eladott kópiát tudhat maga mögött!)

Habár a francia kiadó idén nem ad ki teljes értékű folytatást a sorozathoz, így sem maradtunk/maradunk Assassin's Creed nélkül: a Chronicles-trilógia második és harmadik része mellett, egy mobilos mellékágat is kaptunk, november végén pedig jön az Ezio főszereplésével készült epizódok újrázása, a The Ezio Collecion. Végül az Assassin's Creed-film zárja az évet, ebből egyébként érkezett is néhány új kép a minap:

3.
3.
Gykrizsi
#2: Mindkettőtöknek igaza van. Nem volt rossz az összekötő szál, de mára már olyan érdektelen se füle se farka sztori lett, hogy nem lehet vele mit kezdeni.
Azt tudni lehet, hogy a film a játék univerzumában játszódik, vagy alternatív? Ha közös, akkor talán meg jó is lehet a jövős rész, talán valami értelme is lesz.

Magát a sorozatot kedvelem, nem sajnálom tőlük. A syndicate egész jól sikerült.
2.
2.
#1: Egyelőre csak neked baszták el, na meg azoknak, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak. Én eleve az "animusos buziság" miatt szerettem bele a sorozatba, és mindig vártam, mikor rak ki a játék. (Holott a múlt is mindig izgalmas, szórakoztató volt.) Sajnáltam is, amikor háttérbe szorult, meg ezzel együtt a végletekig egyszerűsítették a játékot. Úgyhogy egyelőre számomra még mindig baromira város, ha tudok, ott is leszek a premieren.
1.
1.
ollie92
A filmet is sikerült jól elbaszniuk, holott ha jól tudom, UBISOFT-nak is van bele szólása. Miért ? A film kb 70% a jelenben játszódik (animuszos buziság), míg a múltban csak 30%+- Evvel ellentétben a játékban is húzták az ember agyát az abstergós baromsággal, így is sikerült 10% alá nyomni és a múltbeli karakterre fókuszálni. Szeretem az AC sorozatot, idáig az összeset kitoltam, ezidáig a Unity volt kés a szívbe a sorozatnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...