100 millió példánynál jár az Assassin's Creed-széria

A Ubisoft bejelentette, hogy a 2007-es rajtja óta több mint 100 millió példányt adtak el az Assassin's Creed-sorozat egyes részeiből. Ezzel elitligába került a cím, jóllehet az abszolút csúcstartó trónját még egyáltalán nem fenyegeti.

Óriási mérföldkőhöz érkezett az Assassin's Creed, a Ubisoft 2007-ben indult sorozata ma már több mint 100 millió eladott példánnyal büszkélkedhet. És bár az Assassin's Creed üzleti sikerét sosem firtatta senki, a széria ezzel hivatalosan is a legnagyobbak közé lépett, ezt a határt csak néhány cím tudta átlépni eddig. (A csúcstartó egyébként a Mario-sorozat, ami laza 528 millió eladott kópiát tudhat maga mögött!)

Habár a francia kiadó idén nem ad ki teljes értékű folytatást a sorozathoz, így sem maradtunk/maradunk Assassin's Creed nélkül: a Chronicles-trilógia második és harmadik része mellett, egy mobilos mellékágat is kaptunk, november végén pedig jön az Ezio főszereplésével készült epizódok újrázása, a The Ezio Collecion. Végül az Assassin's Creed-film zárja az évet, ebből egyébként érkezett is néhány új kép a minap:

3 komment - szólj hozzá!