100 millió példánynál jár az Assassin's Creed-széria

A Ubisoft bejelentette, hogy a 2007-es rajtja óta több mint 100 millió példányt adtak el az Assassin's Creed-sorozat egyes részeiből. Ezzel elitligába került a cím, jóllehet az abszolút csúcstartó trónját még egyáltalán nem fenyegeti.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#3
#2: Mindkettőtöknek igaza van. Nem volt rossz az összekötő szál, de mára már olyan érdektelen se füle se farka sztori lett, hogy nem lehet vele mit kezdeni.
Azt tudni lehet, hogy a film a játék univerzumában játszódik, vagy alternatív? Ha közös, akkor talán meg jó is lehet a jövős rész, talán valami értelme is lesz.

Magát a sorozatot kedvelem, nem sajnálom tőlük. A syndicate egész jól sikerült.
#2
Törölt felhasználó
#1: Egyelőre csak neked baszták el, na meg azoknak, akik hozzád hasonlóan gondolkodnak. Én eleve az "animusos buziság" miatt szerettem bele a sorozatba, és mindig vártam, mikor rak ki a játék. (Holott a múlt is mindig izgalmas, szórakoztató volt.) Sajnáltam is, amikor háttérbe szorult, meg ezzel együtt a végletekig egyszerűsítették a játékot. Úgyhogy egyelőre számomra még mindig baromira város, ha tudok, ott is leszek a premieren.
#1
A filmet is sikerült jól elbaszniuk, holott ha jól tudom, UBISOFT-nak is van bele szólása. Miért ? A film kb 70% a jelenben játszódik (animuszos buziság), míg a múltban csak 30%+- Evvel ellentétben a játékban is húzták az ember agyát az abstergós baromsággal, így is sikerült 10% alá nyomni és a múltbeli karakterre fókuszálni. Szeretem az AC sorozatot, idáig az összeset kitoltam, ezidáig a Unity volt kés a szívbe a sorozatnak.