Launch trailert kapott a Destiny: Rise of Iron

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten ismét kiegészül a Destiny, a Rise of Iron egy új kampányt és helyszínt, valamint egy raidet és új strike-okat hoz magával többek között. Mutatjuk a launch trailerét, amely a gameplay jelenetek mellett a sztorit is felvezeti nekünk röviden.

A Destiny: Rise of Iron szeptember 20-án érkezik PS4-re és Xbox One-ra, illetve aznap egy Destiny: The Collection című csomag is megjelenik, amely az alapjátékot, a Rise of Iront, valamint az összes korábbi kiegészítőt magába foglalja.

7.
7.
moonborn
Ha valaki csapattársat keres PS4-re vegyen fel: ghost90soldier :)))
5.
5.
McDuff
#2: Én ezt értem, de most akkor arra akarsz kilukadni, hogy eddig arra vártak, hogy az Xbox 360 és PS3 kiessen, és most hogy ez megtörtént, most hozzák be ezt a funkciót? Sztem nem nagy wasistdas a private lobby, akár már egy első napos patchel is behozhatták volna induláskor, vagy a 2. DLC-vel. Azt nem értem miért az utolsó DLC-vel, a 2. rész megjelenése/bejelentése előtt hozták ezt be?
4.
4.
exonic
#3: +1
Bár reméltem hogy az alaptörténetét viszi majd tovább az utolsó DLC, kicsit csalódtam hogy egy "spinoff" jellegű sztorit kapott, legalábbis így előzetes alapján ez jön le.
Sebaj, biztos rengeteg órát ölök majd ebbe is! :)
3.
3.
kamgecam
Egy biztos a Destiny-nek van a legnormálisabb közössége.
2.
2.
dcba
#1: Nem a DLC kivaltsaga lesz, hanem a konzolgeneracioje. Tudtommal privat meccseket a Taken Kinggel is lehet majd csinalni, viszont csak ps4en es ONE-on.
1.
1.
McDuff
Nem is baj hogy csak az új konzolokra jön, Még a Taken King-en is látom hogy még rengeteg órám lesz benne, annyi a tennivaló,még max karakterem sincs :D
viszont a private match, nem értem, miért is csak ennek a DLC kiváltsága lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...